Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Sverige Ordet Sverige kan bytas ut mot namnet på just er kommun! I det vita området går det bra att infoga bild på ert kommunvapen och infoga en textruta.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Sverige Ordet Sverige kan bytas ut mot namnet på just er kommun! I det vita området går det bra att infoga bild på ert kommunvapen och infoga en textruta."— Presentationens avskrift:

1 Sverige Ordet Sverige kan bytas ut mot namnet på just er kommun! I det vita området går det bra att infoga bild på ert kommunvapen och infoga en textruta där ni kort kan beskriva vad som gäller i just er kommun. Här kan ni fylla i egen information. Infoga gärna ert kommunvapen som bild bredvid.

2 Sverige Ordet Sverige kan bytas ut mot namnet på just er kommun! I det vita området går det bra att infoga bild på ert kommunvapen och skriva en kort text om vad som gäller i just er kommun. Här kan ni fylla i egen information. Infoga gärna ert kommunvapen som bild bredvid.

3 Sverige Ordet Sverige kan bytas ut mot namnet på just er kommun! I det vita området går det bra att infoga bild på ert kommunvapen och skriva en kort text om vad som gäller i just er kommun. Här kan ni fylla i egen information. Infoga gärna ert kommunvapen som bild bredvid.


Ladda ner ppt "Sverige Ordet Sverige kan bytas ut mot namnet på just er kommun! I det vita området går det bra att infoga bild på ert kommunvapen och infoga en textruta."

Liknande presentationer


Google-annonser