Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

utkast …söker som vanligt… …med dårens envishet…

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "utkast …söker som vanligt… …med dårens envishet…"— Presentationens avskrift:

1

2 utkast

3 …söker som vanligt…

4 …med dårens envishet…

5 …en ’hanterlig hybrid’…

6 …av bild och text…

7 …bland annat med tanke på…

8

9

10

11

12

13

14

15

16 …VASKAREVA…

17

18

19

20

21 …RAKT…

22 …ELLER SNETT…

23

24

25

26 …DET FÅR BLI RAKT…

27

28 …för den som VERKLIGEN söker…

29 …finner väl NÅGOT…

30 …till slut…

31

32

33

34

35 …en bild säger verkligen mer än tusen ord…

36

37 …va sa du…

38 …jag sa…en bild säger mer än tusen ord…

39 …det säger du…

40 …inte jag som sa så …först… …inte jag som sa så …först…

41 …nähä…

42 …OK…

43

44 …här är exakt tusen ord…

45

46

47

48

49 …och här en bild jag såg idag…

50

51

52 …menar du…

53 …på allvar…

54 …att den kan säga…

55 …mer än dom här tre…

56 …kanske gånger tusen… …mer än dom här tre…

57 …kanske gånger tusen…

58

59

60 …tre TUSEN A fyra… …tre TUSEN A fyra…

61 …aah… …tre TUSEN A fyra… …tre TUSEN A fyra…

62 …kanske fyra…

63

64 …är du…

65 …knäpp…

66

67 …inte vad jag vet…

68

69

70

71

72 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot.

73 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot.

74 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen") ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot.

75 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot.

76 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot.

77 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot.

78 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot.

79 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot. Personer med IQ mellan 25- 65 kallades för imbecill. Den idag korrekta medicinska termen är mental retardation, förkortat MR. I nuvarande svensk lagstiftning (se LSS) används dock begreppet utvecklingsstörning, vilket också är den i allmänt språkbruk vanligaste benämningen. I det antika Aten kallades den som inte ville/kunde delta i det politiska livet för detsamma. I detta avseende, se vidare politik. I äldre svenska kyrkoböcker, husförhörslängden finns ofta en sida på slutet med socknens idioter, "byfånarna". Ordet idiot används i dagligt tal som förolämpning eller som kränkande tillmäle.

80 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot. Personer med IQ mellan 25- 65 kallades för imbecill. Den idag korrekta medicinska termen är mental retardation, förkortat MR. I nuvarande svensk lagstiftning (se LSS) används dock begreppet utvecklingsstörning, vilket också är den i allmänt språkbruk vanligaste benämningen. I det antika Aten kallades den som inte ville/kunde delta i det politiska livet för detsamma. I detta avseende, se vidare politik. I äldre svenska kyrkoböcker, husförhörslängden finns ofta en sida på slutet med socknens idioter, "byfånarna". Ordet idiot används i dagligt tal som förolämpning eller som kränkande tillmäle.

81 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot. Personer med IQ mellan 25- 65 kallades för imbecill. Den idag korrekta medicinska termen är mental retardation, förkortat MR. I nuvarande svensk lagstiftning (se LSS) används dock begreppet utvecklingsstörning, vilket också är den i allmänt språkbruk vanligaste benämningen. I det antika Aten kallades den som inte ville/kunde delta i det politiska livet för detsamma. I detta avseende, se vidare politik. I äldre svenska kyrkoböcker, husförhörslängden finns ofta en sida på slutet med socknens idioter, "byfånarna". Ordet idiot används i dagligt tal som förolämpning eller som kränkande tillmäle.

82 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot. Personer med IQ mellan 25- 65 kallades för imbecill. Den idag korrekta medicinska termen är mental retardation, förkortat MR. I nuvarande svensk lagstiftning (se LSS) används dock begreppet utvecklingsstörning, vilket också är den i allmänt språkbruk vanligaste benämningen. I det antika Aten kallades den som inte ville/kunde delta i det politiska livet för detsamma. I detta avseende, se vidare politik. I äldre svenska kyrkoböcker, husförhörslängden finns ofta en sida på slutet med socknens idioter, "byfånarna". Ordet idiot används i dagligt tal som förolämpning eller som kränkande tillmäle.

83 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot. Personer med IQ mellan 25- 65 kallades för imbecill. Den idag korrekta medicinska termen är mental retardation, förkortat MR. I nuvarande svensk lagstiftning (se LSS) används dock begreppet utvecklingsstörning, vilket också är den i allmänt språkbruk vanligaste benämningen. I det antika Aten kallades den som inte ville/kunde delta i det politiska livet för detsamma. I detta avseende, se vidare politik. I äldre svenska kyrkoböcker, husförhörslängden finns ofta en sida på slutet med socknens idioter, "byfånarna". Ordet idiot används i dagligt tal som förolämpning eller som kränkande tillmäle.

84 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot. Personer med IQ mellan 25- 65 kallades för imbecill. Den idag korrekta medicinska termen är mental retardation, förkortat MR. I nuvarande svensk lagstiftning (se LSS) används dock begreppet utvecklingsstörning, vilket också är den i allmänt språkbruk vanligaste benämningen. I det antika Aten kallades den som inte ville/kunde delta i det politiska livet för detsamma. I detta avseende, se vidare politik. I äldre svenska kyrkoböcker, husförhörslängden finns ofta en sida på slutet med socknens idioter, "byfånarna". Ordet idiot används i dagligt tal som förolämpning eller som kränkande tillmäle.

85 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot. Personer med IQ mellan 25- 65 kallades för imbecill. Den idag korrekta medicinska termen är mental retardation, förkortat MR. I nuvarande svensk lagstiftning (se LSS) används dock begreppet utvecklingsstörning, vilket också är den i allmänt språkbruk vanligaste benämningen. I det antika Aten kallades den som inte ville/kunde delta i det politiska livet för detsamma. I detta avseende, se vidare politik. I äldre svenska kyrkoböcker, husförhörslängden finns ofta en sida på slutet med socknens idioter, "byfånarna". Ordet idiot används i dagligt tal som förolämpning eller som kränkande tillmäle. I dag är "idiot" ett skällsord, men kan även användas som en ren uthävdelse.

86 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot. Personer med IQ mellan 25- 65 kallades för imbecill. Den idag korrekta medicinska termen är mental retardation, förkortat MR. I nuvarande svensk lagstiftning (se LSS) används dock begreppet utvecklingsstörning, vilket också är den i allmänt språkbruk vanligaste benämningen. I det antika Aten kallades den som inte ville/kunde delta i det politiska livet för detsamma. I detta avseende, se vidare politik. I äldre svenska kyrkoböcker, husförhörslängden finns ofta en sida på slutet med socknens idioter, "byfånarna". Ordet idiot används i dagligt tal som förolämpning eller som kränkande tillmäle. I dag är "idiot" ett skällsord, men kan även användas som en ren uthävdelse.

87 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot. Personer med IQ mellan 25- 65 kallades för imbecill. Den idag korrekta medicinska termen är mental retardation, förkortat MR. I nuvarande svensk lagstiftning (se LSS) används dock begreppet utvecklingsstörning, vilket också är den i allmänt språkbruk vanligaste benämningen. I det antika Aten kallades den som inte ville/kunde delta i det politiska livet för detsamma. I detta avseende, se vidare politik. I äldre svenska kyrkoböcker, husförhörslängden finns ofta en sida på slutet med socknens idioter, "byfånarna". Ordet idiot används i dagligt tal som förolämpning eller som kränkande tillmäle. I dag är "idiot" ett skällsord, men kan även användas som en ren uthävdelse. Källa: Wikipedia

88 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot. Personer med IQ mellan 25- 65 kallades för imbecill. Den idag korrekta medicinska termen är mental retardation, förkortat MR. I nuvarande svensk lagstiftning (se LSS) används dock begreppet utvecklingsstörning, vilket också är den i allmänt språkbruk vanligaste benämningen. I det antika Aten kallades den som inte ville/kunde delta i det politiska livet för detsamma. I detta avseende, se vidare politik. I äldre svenska kyrkoböcker, husförhörslängden finns ofta en sida på slutet med socknens idioter, "byfånarna". Ordet idiot används i dagligt tal som förolämpning eller som kränkande tillmäle. I dag är "idiot" ett skällsord, men kan även användas som en ren uthävdelse. Källa: Wikipedia

89

90 …varför verkar den här mannen så arg…

91

92 …ingen aning…

93 …kanske fråga om yta…

94 …kanske klokare och hyggligare… än många… …kanske klokare och hyggligare… än många…

95

96 ...kanske det...

97 …eller nån som varit JÄVLIGT taskig… …eller nån som varit JÄVLIGT taskig…

98 …mot honom…

99

100 …svarar inte…

101

102 …vad tror du…

103 ...kanske det...

104

105

106

107 …lika klart är…

108

109 …att jag nu får hålla på… …att jag nu får hålla på…

110 …som en JÄVLA IDIOT… …som en JÄVLA IDIOT…

111 …som en JÄVLA IDIOT… …som en JÄVLA IDIOT…

112

113 …för att bara visa och bevisa…det…

114

115

116 …och allt jag säger avfärdar du…numera…

117

118 …utan betänkligheter…

119

120

121 ...jag har inte avfärdat nånting......jag har inte avfärdat nånting...

122 ...jag har inte avfärdat nånting......jag har inte avfärdat nånting...

123 ...jag har inte avfärdat nånting......jag har inte avfärdat nånting...

124 ...jag har inte avfärdat nånting......jag har inte avfärdat nånting...

125

126 …det är ju bara att backa bandet… …det är ju bara att backa bandet…

127 …det är ju bara att backa bandet… …det är ju bara att backa bandet…

128

129

130

131 …INGEN och INGET…

132

133 …kan VARA och ICKE VARA... …kan VARA och ICKE VARA...

134 …SAMTIDIGT...

135

136 …hörde du…

137 …vad han sa…

138 …svarar inte… …vad han sa…

139

140 …va…

141

142 ...mm...

143 ...jag hörde…

144 …inte alls tokigt…

145 …för att komma från…

146 …en IDIOT…

147 …eller hur…

148

149 ...kanske det…

150 …lät som Shakespeare…

151 …med knorr…

152

153 ...kanske det…

154

155

156

157

158

159

160

161

162

163

164

165

166

167

168

169

170

171 …höll på att glömma…

172 …att knyta ihop…

173 ...vadå…

174

175 ...med vadå…

176 …det ena med det andra…

177

178 …förstås…

179

180

181 IQ

182 Vedertagen s k normalfördelad INTELLIGENSKVOT

183 IQ IDIOTGENI Vedertagen s k normalfördelad INTELLIGENSKVOT

184 IQ IDIOTGENI Vedertagen s k normalfördelad INTELLIGENSKVOT

185 IQ IDIOTGENI Vedertagen s k normalfördelad INTELLIGENSKVOT

186 IQ IDIOTGENI Vedertagen s k normalfördelad INTELLIGENSKVOT

187 IQ IDIOTGENI Vedertagen s k normalfördelad INTELLIGENSKVOT

188 IQ IDIOTGENI Vedertagen s k normalfördelad INTELLIGENSKVOT

189 IQ IDIOTGENI Vedertagen s k normalfördelad INTELLIGENSKVOT

190

191 …sedan en empirisk, sannolikt normalfördelad X-KVOT där X kan ersättas av A för ansvars-, H för humanitets-, R för rättvise-, etc

192 …sedan en empirisk, sannolikt normalfördelad X-KVOT där X kan ersättas av A för ansvars-, H för humanitets-, R för rättvise-, etc

193 …sedan en empirisk, sannolikt normalfördelad X-KVOT där X kan ersättas av A för ansvars-, H för humanitets-, R för rättvise-, etc

194 XQ …sedan en empirisk, sannolikt normalfördelad X-KVOT där X kan ersättas av A för ansvars-, H för humanitets-, R för rättvise-, etc

195 XQ …sedan en empirisk, sannolikt normalfördelad X-KVOT där X kan ersättas av A för ansvars-, H för humanitets-, R för rättvise-, etc

196 XQ …sedan en empirisk, sannolikt normalfördelad X-KVOT där X kan ersättas av A för ansvars-, H för humanitets-, R för rättvise-, etc

197 XQ

198 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc XQ

199 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc XQ

200 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc XQ

201 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc XQ

202 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc XQ

203 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc XQ

204 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

205 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

206 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

207 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

208 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

209 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

210 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …vad säger du…

211 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

212 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …om den här kurvan…

213 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …vadå ”XQ”…

214 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …vadå ”XQ”…

215 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …och en massa trianglar…

216 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …fattar nada…

217 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …du skulle ju ”knyta ihop”…

218 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …mm…

219 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …mm…

220 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …det är redan gjort… men… …det är redan gjort… men…

221 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …vår vän härnere…

222 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …hamnade lite tokigt… …hamnade lite tokigt…

223 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …på den här skalan…

224 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

225 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …näe…

226 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …titta så han ser ut… …titta så han ser ut…

227 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …som en riktig ”samhälls- fördärvare”… …som en riktig ”samhälls- fördärvare”…

228 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …tycker jag i alla fall.. …tycker jag i alla fall..

229 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …nästan som en terrorist… …nästan som en terrorist…

230 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …jasså…

231 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …jasså…

232 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …kollade nyss…

233 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …och visade det sig att… …och visade det sig att…

234 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …alla som känner den här mannen…

235 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …anser honom mycket ärlig, hjälpsam…och rättvis…

236 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …mm…jag vet också en del…

237 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …mm…jag vet också en del…

238 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …om den där mannen…

239 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …jasså…vadå…

240 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …jasså…vadå…

241 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

242 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …det kan jag inte säga…

243 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …så här…öppet och offentligt…

244 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …inte…hur och när kan du säga det… …inte…hur och när kan du säga det…

245 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …per telefon…

246 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …med röstförvrängare…

247 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …nån gång…

248 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …möjligtvis…

249 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …men då går jag tillsvidare på mina källor… …men då går jag tillsvidare på mina källor…

250 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …och flyttar mannen…

251 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …till andra sidan…

252 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …rätt ska vara rätt…

253 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …och preliminär rätt är också en sorts rätt…

254 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …jaja… …och preliminär rätt är också en sorts rätt…

255 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …du gör vad du vill… …du gör vad du vill…

256 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …med din kurva… …med din kurva…

257 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …precis…

258 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …fast… …precis…

259 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …fast… …nu får du hålla klaffen… …nu får du hålla klaffen…

260 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …så inte pratrutan är i vägen…

261 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …så inte pratrutan är i vägen…

262 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

263 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

264 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

265 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

266 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …kolla smajlen…

267 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …jaja…

268 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …det är ju din kurva… …det är ju din kurva…

269 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …som sagt…

270 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …bra om du inte glömmer det… …bra om du inte glömmer det…

271 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …och också kommer ihåg att kolla vad… …och också kommer ihåg att kolla vad…

272 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …”dom där trianglarna” betyder…

273 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

274 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …svarar inte…

275 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …hallå…

276 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

277 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …säg nåt…

278 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …fram med en pratruta… …fram med en pratruta…

279 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …så ska du få en url… …så ska du få en url…

280 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …där du kan kolla…

281 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …vet inte om…

282 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …vet inte om…

283 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …håll andan… …vet inte om…

284 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ url00220

285 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …färdigt… url00220

286 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …innan ”min” kurva är klar…

287 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …måste någon representera den gula sidan… …måste någon representera den gula sidan…

288 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …så tomt och tyst och svart… för tillfället… …så tomt och tyst och svart… för tillfället…

289 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …eller hur…

290 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …har du förslag på nån…

291 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …ärkepsykopat…

292 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …kronisk blåljugare…

293 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …riksrättsrötare

294 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …eller liknande…

295 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …tror inte jag vill vara med längre… …tror inte jag vill vara med längre…

296 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …i det här spelet… …i det här spelet…

297 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …fråga nån annan…

298 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …hon som skrev den där boken…

299 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …”Allt har..” vad det nu var… …”Allt har..” vad det nu var…

300 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …hon verkar veta…allt…

301 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …okej…

302 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …då sätter jag dit en kontur… …då sätter jag dit en kontur…

303 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …så länge…

304 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

305 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …fast JAG har INTE hört, sett, sagt eller gjort…

306 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ NÅNTING!

307 Allvarligt talat:

308

309

310 Lika allvarligt talat:

311 Informations- och kommunikationshanterings- FÖRSTEG

312 tiden mottagarresistens och kommunikationsinsats idag INFOBRUSGRÄNS Konventionella medier/manér/tekniker Innovativa medier/manér/tekniker Informations- och kommunikationshanteringsförsteg visavi bruset Ogenomträngligt infobrus Informations- och kommunikationshanteringsförsteg visavi konvention(er)

313


Ladda ner ppt "utkast …söker som vanligt… …med dårens envishet…"

Liknande presentationer


Google-annonser