Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Lathund Unionen PFS på www.unionen.se. Detta är den sida du möts av när du öppnar Unionens sida: www.unionen.se Här loggar du in med det användarnamn.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Lathund Unionen PFS på www.unionen.se. Detta är den sida du möts av när du öppnar Unionens sida: www.unionen.se Här loggar du in med det användarnamn."— Presentationens avskrift:

1 Lathund Unionen PFS på www.unionen.se

2 Detta är den sida du möts av när du öppnar Unionens sida: www.unionen.se Här loggar du in med det användarnamn och lösen som finns på ditt medlemsbevis. Om du inte har det så kan du beställa nytt lösenord här. Det skickas till dig via post så det tar ett par dagar

3 När du loggat in så hittar du din klubb till höger på sidan Detta är vår startsida. Flikarna längst ned innehåller aktuella nyheter, diskussioner och kalender. På nästa sida kommer en kort förklaring av listen till vänster

4 Här kan du läsa inlägg från styrelsen Unionens vision- vad vill vi uppnå? Vad får du som medlem i Unionen Information från olika sektioner i det fackliga arbete Vad är på gång? Förteckning och kontaktuppgifter Styrelsen och övriga fackliga uppdrag Har det hänt något nytt? Här hittar du enkäter som klubben genomför /har genomfört Lämna inlägg eller starta en ny diskussion Tillhör administrationen av sidan Bra att ha-länkar Kontaktsida 2010-11-17 Styrelsen Unionen PFS Långvarig/Intern Detta är vår hemsida idag men det pågår löpande uppdateringar/ förändringar/förbättringar så besök oss gärna då och då.


Ladda ner ppt "Lathund Unionen PFS på www.unionen.se. Detta är den sida du möts av när du öppnar Unionens sida: www.unionen.se Här loggar du in med det användarnamn."

Liknande presentationer


Google-annonser