Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Malmö hösten 2010 Hej, För den intresserade finns det möjlighet att beställa en overall i IFK-färgerna enl. bifogad information. För att vi på ett smidigt.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Malmö hösten 2010 Hej, För den intresserade finns det möjlighet att beställa en overall i IFK-färgerna enl. bifogad information. För att vi på ett smidigt."— Presentationens avskrift:

1 Malmö hösten 2010 Hej, För den intresserade finns det möjlighet att beställa en overall i IFK-färgerna enl. bifogad information. För att vi på ett smidigt sätt skall kunna göra en beställning för alla i laget som är intresserade vill vi att ni fyller i informationen nedan och lämnar till tränaren senast den …………. Kommer man senare än så får man på egen hand beställa och betala sin overall på Team Sportia / Caroli City. Tillgängliga storlekar: (339:-) S M L XL XXL (379:-) Dessa priser inkluderar två tryck; IFK Malmö-emblemet på jackan vänster fram samt Malmö kamraterna Handboll på ryggen. Om man vill kan man beställa till ett tryck bestående av sitt förnamn – punkt samt första bokstaven på efternamnet som trycks på jackan höger fram samt på höger ben. Ex: Linus.O Detta kostar SEK 60:- extra. Efter att beställningen är gjord tar det ca två veckor att få overallen levererad. Betalning görs inom 14 dagar till vårt pgnr: – 3. V.g. ange namn och aktuellt lag på inbetalningen. Lag:………………. Namn på spelare:…………………………. …………….. Önskar beställa overall i storlek: ……Önskar beställa extra tryck med initialer:………. ………………………………… ……………………………………………. Underskrift förälder Telnr:


Ladda ner ppt "Malmö hösten 2010 Hej, För den intresserade finns det möjlighet att beställa en overall i IFK-färgerna enl. bifogad information. För att vi på ett smidigt."

Liknande presentationer


Google-annonser