Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Storyline i klass 2b. Besök från yttre rymden Bing 25 och Bing 27 är mycket bekymrade för planeten Bongs stjärna är på väg att slockna. De behöver hitta.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Storyline i klass 2b. Besök från yttre rymden Bing 25 och Bing 27 är mycket bekymrade för planeten Bongs stjärna är på väg att slockna. De behöver hitta."— Presentationens avskrift:

1 Storyline i klass 2b

2 Besök från yttre rymden Bing 25 och Bing 27 är mycket bekymrade för planeten Bongs stjärna är på väg att slockna. De behöver hitta en ny planet att bo på.

3 Familjen Gunnarsson Familjen Berglund Familjen Lönnfors Familjerna som ska åka på rymdexpedition.

4 Familjen Andersson Familjen Qvist Fler familjer som ska ut i rymden. Familjen Forsberg

5 Tillverkning av rymdraketer. Djup koncentration… Hur ska vi få raketen att stå stadigt? Vem bestämmer i familjen?

6 Fler rymdraketer… Vilken färg ska vi ha på raketen? Nu är raketen snart klar! Det går åt mycket tejp när man ska bygga rymdraket.

7 Raketerna skjuts upp till månen.

8 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 noll!

9 Stormöte på månen Rymdlotteri Vilka planeter finns i Vintergatan egentligen? Kung Bing-Bong kom direkt från galaxen Plingplong. Familjerna lottades ut till olika planeter.

10 Nu bär det iväg ut i Vintergatan! Vill du veta mer om rymden?

11 Källor  Christina Roth har skrivit texterna i bildspelet.  Mia Josefsson och Christina Roth har tagit alla fotografier i bildspelet.  Bilderna på eleverna är publicerade med målsmans tillstånd.


Ladda ner ppt "Storyline i klass 2b. Besök från yttre rymden Bing 25 och Bing 27 är mycket bekymrade för planeten Bongs stjärna är på väg att slockna. De behöver hitta."

Liknande presentationer


Google-annonser