Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Lärande i arbetslivet. kombinerar ett individuellt och ett organisatoriskt perspektiv syftar till att utveckla en individuell förmåga att ta kontroll.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Lärande i arbetslivet. kombinerar ett individuellt och ett organisatoriskt perspektiv syftar till att utveckla en individuell förmåga att ta kontroll."— Presentationens avskrift:

1 Lärande i arbetslivet

2

3 kombinerar ett individuellt och ett organisatoriskt perspektiv syftar till att utveckla en individuell förmåga att ta kontroll över sitt eget lärande bygger upp en arbetsorganisation till stöd för detta.

4 Lärande i arbetslivet LiA-projektet ger kommunala förvaltningar i Fyrbodal stöd att utveckla lärande miljöer i sina arbetsorganisationer

5 Lärande i arbetslivet Citat från deltagare: ”Jag kände att jag fick en större karta efter att vi lyft mitt case i dialoggruppen”

6 Lärande i arbetslivet Huvudman för projektet är Ljungskile folkhögskola Fyrbodals kommunalförbund Högskolan Väst Grebbestads folkhögskola Dalslands folkhögskola

7 Lärande i arbetslivet

8 Citat från deltagare: ”Vi kanske måste beskriva ’nu ska vi ägna lite tid till att prata om detta, vi kanske inte kommer fram till ett resultat idag’”

9 Lärande i arbetslivet

10 dialog reflekterande grupp delaktighet

11 Lärande i arbetslivet Liaprojektets mål

12 Lärande i arbetslivet Citat från deltagare: ”Jag tror att det kan bli jättebra, nu är ju alla chefer med och det bildar en grund för en fortsatt diskussion. Hur kan vi använda detta vidare och vad är det som vi känner att vi behöver?”

13 Lärande i arbetslivet Lärande miljöer bidrar till mer delaktiga, mer kompetenta och mer nöjda medarbetare som mår bättre och skapar ett större mervärde för kommuninvånarna.

14 Lärande i arbetslivet Vi arbetar både med den problembaserade och den styrkebaserade grunden till utveckling.

15 Lärande i arbetslivet Liaprojektets mål

16 Lärande i arbetslivet

17 Citat från deltagare: ”Vi visste egentligen inte vad LiA skulle innebära, vi hade inga förväntningar, men vi tycker att det har varit väldigt givande dagar. Det finns en respekt för vår verksamhet och vår vardag”

18 Lärande i arbetslivet Kommunikation Regional kompetensplattform Forskarmiljö Lärandemiljöer Kommunikation Lärandemiljöer LiA-koncept Regional kompetensplattformRegional kompetensplattform Forskarmiljö

19 Lärande i arbetslivet

20 Citat från deltagare: ”Jag kände att jag fick en större karta efter att vi lyft mitt case i dialoggruppen”

21 Lärande i arbetslivet Liaprojektets mål

22 Lärande i arbetslivet

23 process värdegrund förhållningssätt

24 Lärande i arbetslivet Citat från deltagare: ”Dagen blev fantastiskt bra och ständigt lärande nämndes ett flertal gånger och var med som en viktig värdering i testresultaten”

25 Lärande i arbetslivet Citat från deltagare: ”Vi ska förändra våra stora möten utifrån dialogmetodiken, utöka tiden så att vi kan använda dialog i smågrupper och öka delaktigheten”

26 Lärande i arbetslivet Liaprojektets mål

27 Lärande i arbetslivet ansvar lärande hälsa

28 Lärande i arbetslivet Citat från deltagare: ”Jag har försökt att knyta ihop det och säga att det här är en ytterligare bonus vi får nu, vi får ännu en skjuts framåt, det är egentligen samma sak bara ännu en förstärkning”

29 Lärande i arbetslivet Liaprojektets mål


Ladda ner ppt "Lärande i arbetslivet. kombinerar ett individuellt och ett organisatoriskt perspektiv syftar till att utveckla en individuell förmåga att ta kontroll."

Liknande presentationer


Google-annonser