Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

VÄLKOMNA Medlemsmöte 2014-11-25. 1.Rekordmilen 2.Eliasjakten 3.NM LVG 4.S.T.A.R loppet 5.PT Trampen 6.Klubbträningar 7.Övrigt.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "VÄLKOMNA Medlemsmöte 2014-11-25. 1.Rekordmilen 2.Eliasjakten 3.NM LVG 4.S.T.A.R loppet 5.PT Trampen 6.Klubbträningar 7.Övrigt."— Presentationens avskrift:

1 VÄLKOMNA Medlemsmöte 2014-11-25

2 1.Rekordmilen 2.Eliasjakten 3.NM LVG 4.S.T.A.R loppet 5.PT Trampen 6.Klubbträningar 7.Övrigt

3 REKORDMILEN Antal:6 st. Juni/Augusti Funktionärer:Minst 6 st helst 8 st. Start/Mål: 1 hållare 1 Starter 1 Tidtagare 1 Säkerhetsvakt Vändpunkt:2 st Kälen önskvärt 2 säkerhetsvakter

4 1.Varför? För att vi ville ha ett MTB lopp i Norrbotten... 2.Mål med loppet? Bra arrangemang, många deltagare… 3.Utmaning? Ja, ett ”riktigt” MTB lopp, inget grusrally…

5 Folkets röst om Eliasjakten: 1. Hej. Och tack för en grymt rolig dag. Vi hade gärna sett att barnen startade först, så att alla hade sett dem gå i mål och kunnat heja på :) Det skulle nog uppskattas av barnen och föräldrarna. Kanske alternativa men långsammare vägar vid exempelvis drop:et (grustaget) 2. Walkie kommunikation mellan dryckeskontrollerna. Kunna rapportera att alla passerat. Eftercyklist. Slangar,patroner & pump på stationerna.

6 ”Efter att ha kört två mtb-tävlingar (Lida Loop och Krafttrampen) tidigare i sommar varav den tidigare ingår i Svenska långloppscupen så upplever jag inte den här banan som mer krävande vare sig konditions- eller teknikmässigt än Lida loop. Krafttrampen i Ske-å är en "lättare" tävling men i mitt tycke på gränsen till att kunna kallas för mtb-tävling då man kunde ligga och köra i princip "lagtempo" kilometer efter kilometer på grusväg.”

7 ”Jag är nybörjare på MTB, ganska harig och rätt otränad för tillfället och jag tog mig igenom banan och tyckte dessutom att det var roligt. Känner mig nöjd som klarade av den, även om jag fick gå ett par gånger. Tycker att det är utmaningen i svårigheten som är det roliga och att ha klarat av det är det som gör mig nöjd”

8 ”Tror det är bäst ben som vinner och att man inte har igen så mycket av teknik på den här banan (vilket förmodligen passar alldeles ypperligt för ett seedningslopp till CV!).”

9 ”utförslöpa på grusväg där man nog minst ligger i 40 och helt plötsligt kom det en skylt i diket och en 90-graders sväng. Och för att inte tala om slutet... När man kommer ut vid Hedens fotbollsplaner... Förrvirrande som tusan där jag mest bara åkte runt ”

10 ”I Piteå och Norrbotten har vi några få i elitklass med superbra teknisk förmåga, ett större antal mycket konditionsstarka med hyfsat bra teknisk förmåga, många elitmotionärer med medelteknisk förmåga, en mängd motionärer med halvdan teknisk förmåga och kanske lika många spinning- cyklister som det är osäkert hur tekniska de är. För vem ska man inrikta banan så att syftet med tävlingen uppnås?”

11

12 ” MTB skall ju vara HELT olik LVG, mer konditionskrävande då terrängen hela tiden utmanar, och mer tekniskt. Du har heller inte riktigt samma chans till att "åka klunga/rygg" och därav få återhämta dig - utan det krävs lite mer. Jag tycker banan är bra om än utmanande - precis som det skall vara En eloge till de som jobbat och slitit med banan!!”

13 ”Det som ser som största problemet med banan är att det finns flera partier där det krävs fart för att få ett flyt, och där det även krävs att man kan bibehålla farten. Hamnar man då i en kö så blir detta omöjligt. Det här är ett ringa problem om vi är 10 eller kanske 20 åkare, men pratar vi om 200-300 åkare då blir det en helt annan sak. För mycket köer och det inte går att köra om(för en motionär), då är det lätt att dessa åkare inte återkommer ett annat år.”

14 ”kör ni samma bana nästa kommer jag garanterat tillbaka, en av dom bästa banor jag kört” ”kanonbana, ändra den inte” ”tack för ett kanonarrangemang”

15 2015 2 augusti

16 1.Flera ansvarsområden 2.Fler funktionärer både vid start/mål och efter banan 3.Service efter banan? Efterfrågas? Var och ens ansvar? 4.Barnloppet? före Eliasjakten?

17 1.Tävlingsledare 2.Banchef 3.Målchef 4.Starter 5.Speaker 6.Cermoniansvarig 7.Försäljning av fika 8.Funktionärsansvarig 9.Kommissarie 10.För/efteråkare? 11.Med mera med mera…..

18 NM LVG Tempobana:Start/mål Norrfjärden mot holmträsk 8 funktionärer Linjebana:Start/mål Sjulsmark 10-12 funktionärer Datum:Augusti?

19 S.T.A.R LOPPET För/eftercyklister Speaker Sälja lotter

20 PT-TRAMPEN Markera banan Vätskekontroller Mastercyklist Eftercyklist

21 KLUBBTRÄNINGAR 1.”alla ska med” synpunkter på upplägg…. ”teman”? Ansvarig ledare? Samma upplägg 2015? Onsdagar? 2.Arnemarksträningen… Synpunkter? Upplägg 2015

22 ÖVRIGT 1.Mekkurs, andra utbildningar? 2.Sociala medier. Facebook, ”låst” sida för kommentarer? Uppförande. 3.Licenser. Lös licens! 300:- baslicensen. 700:- för tävlingslicensen. 4.Klubbtröja/dress vid tävling, alltid! 5.Ordet fritt


Ladda ner ppt "VÄLKOMNA Medlemsmöte 2014-11-25. 1.Rekordmilen 2.Eliasjakten 3.NM LVG 4.S.T.A.R loppet 5.PT Trampen 6.Klubbträningar 7.Övrigt."

Liknande presentationer


Google-annonser