Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst."— Presentationens avskrift:

1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst för att komma vidare. Version 1.1

2 Övningsuppgift Administrativa meddelanden För att inte markören ska döljas under övningen gör följande steg. Ställ markören nedanför denna text och högerklicka med musen. Välj enligt bilden till höger och klicka ’synlig’. Klicka därefter var som helst i bilden för att komma vidare.

3 Ett meddelande kommit i ärendet Martin Beck. Klicka på röd pratbubbla.

4 Läs meddelandet från kommunen och klicka ’Kvittera’.

5 Du ska nu skicka ett svarsmeddelande till kommunen. Skriv rubriken för ett nytt meddelande. Klicka i översta rutan till höger om ’Skriv nytt meddelande’.

6 Klicka i rutan under rubriken för att skriva meddelande.

7 Du ska nu begära en kvittens från kommunen. Klicka i rutan till vänster om ’Begär kvittens’.

8 Klicka i rutan till vänster om ’Kommun Handläggare, SVPL’.

9 Klicka var som helst i bilden för att ”skrolla” ner.

10 Klicka ’Skicka’.

11 Du kan nu se två meddelande med det senaste överst. Övningen är nu klar. Klicka på esc-knappen för att avsluta övningen.


Ladda ner ppt "Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst."

Liknande presentationer


Google-annonser