Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Läs din bibel varje dag!. 4 Läs din Bibel varje dag!

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Läs din bibel varje dag!. 4 Läs din Bibel varje dag!"— Presentationens avskrift:

1 Läs din bibel varje dag!

2

3

4 4 Läs din Bibel varje dag!

5

6

7 Antje Jackelén ärkebiskop ”För mig är den en oumbärlig del av relationen till Gud och en daglig källa till kraft." ”Bibeln är mycket lätt att förstå. Men vi kristna är ett gäng beräknande bedragare. Vi låtsas vara oförmögna att förstå den eftersom vi vet mycket väl att i samma stund som vi förstår, är vi skyldiga att agera därefter.” ”Du kan lika gärna sluta läsa och höra Guds ord, och ge det till djävulen, om du inte vill leva enligt det.” Sören Kierkegaard Martin Luther ”Läsa Bibeln utan att meditera över den, är som att försöka äta utan att svälja” okänd

8

9 Sätt en pin på din t-shirt, skjorta, tröja eller kavajslag Andra blir nyfikna - Det ger dig tillfälle att berätta om din vilja att läsa!

10 Hur går det till? Anta utmaningen utmanar till beslut och handling har antautmnaingen.se som nav använder sociala medier för diskussion ger verktyg för läsningen erbjuder varierad ”svårighetsgrad” länkar till andra initiativ erbjuder stöd åt dem som anmäler sig erbjuder igenkänningstecken (pin, armband)

11 Hur antar jag utmaningen? Genom att Bestämma dig för att läsa Bibeln dagligen Skaffa dig en bibel eller bibel-app Gå in på hemsidan antautmaningen.se och anmäl dig. Välja spår, dvs hur mycket du vill läsa varje dag. Tala med andra om vad du vill göra – spridningsrisken är hög!

12

13

14

15 Hör Herre, när jag ropar, visa mig nåd och svara mig!

16


Ladda ner ppt "Läs din bibel varje dag!. 4 Läs din Bibel varje dag!"

Liknande presentationer


Google-annonser