Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Arbetsplatsgymnastik Kära Medarbetare! I syftet att förebygga av PC-arbetet orsakade och ständigt växande problem med personalens ryggbesvär, har företaget.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Arbetsplatsgymnastik Kära Medarbetare! I syftet att förebygga av PC-arbetet orsakade och ständigt växande problem med personalens ryggbesvär, har företaget."— Presentationens avskrift:

1 Arbetsplatsgymnastik Kära Medarbetare! I syftet att förebygga av PC-arbetet orsakade och ständigt växande problem med personalens ryggbesvär, har företaget beslutat att införa obligatorisk arbetsplatsgymnastik fr.o.m. nästa månad. Vi ber Er att kontrollera och se till att de föreskrivna övningarna, i ens egen grupp, sektion eller avdelning, utförs! Ledningen

2 Uppmjukning vid skrivbordet

3 Kroppsböjning 8 x

4 Balansövning på plan yta

5 Streching min. 6 x

6 Uppmaning! Vi vill uppmärksamma er på att de beskrivna övningarna har bäst effekt, om man har rätt kroppsställning även under arbetet. Här följer några exempel:

7 Vid ordbehandling

8 Vid tabellredigering

9 Vid underskrift

10 Sponsrad av Arbetsmiljöverkets Organisatoriska och medicinska råd 2008


Ladda ner ppt "Arbetsplatsgymnastik Kära Medarbetare! I syftet att förebygga av PC-arbetet orsakade och ständigt växande problem med personalens ryggbesvär, har företaget."

Liknande presentationer


Google-annonser