Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Det kom ett brev… …från Ingegärd E Malmros, där det stod: ”Jag sänder några bilder från mötet den 20.8.04 som jag ordnade på Högskolan Gotland och Försvarsmakten.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Det kom ett brev… …från Ingegärd E Malmros, där det stod: ”Jag sänder några bilder från mötet den 20.8.04 som jag ordnade på Högskolan Gotland och Försvarsmakten."— Presentationens avskrift:

1 Det kom ett brev… …från Ingegärd E Malmros, där det stod: ”Jag sänder några bilder från mötet den 20.8.04 som jag ordnade på Högskolan Gotland och Försvarsmakten (idag nedlagd). Ni känner nog igen både Christer Sandahl, Gerry Larsson, Mats Ericson m.fl. Jag hade t.o.m. uniform den gången och även den är nu ett minne blott, men förklarar kanske något av mitt ledarskapsintresse. Bilden på översten i vit skjorta vid en overheadbild var faktiskt chef på Kosovobataljonen då incidenten inträffade som Gerry talade om på FHS på Ledarskapsakademin. Det var P18, mitt regemente, som ledde denna bataljon, med ett ovanligt ledarskap och inga noterade skamfläckar. Det var om sitt speciella ledarskap översten talade om då” Tack Ingegärd för att du delade med dig av detta! / SALK

2

3

4

5

6


Ladda ner ppt "Det kom ett brev… …från Ingegärd E Malmros, där det stod: ”Jag sänder några bilder från mötet den 20.8.04 som jag ordnade på Högskolan Gotland och Försvarsmakten."

Liknande presentationer


Google-annonser