Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Hon, hen och han En utställning om kön, genus och jämställdhet.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Hon, hen och han En utställning om kön, genus och jämställdhet."— Presentationens avskrift:

1 Hon, hen och han En utställning om kön, genus och jämställdhet

2 Vi skapar kön och ojämställdhet - Hon, hen och han är en vandringsutställning från SKL, som visar hur vi skapar kön, vad det får för konsekvenser för oss – och vad kommuner och landsting gör för att främja jämställdhet. - Utställningen kombinerar statistik och bilder med prylar ur vardagslivet. - En avslutande del ger konkreta exempel på hur jämställdhetsarbete i kommuner och landsting kan göra skillnad för kvinnor och män, flickor och pojkar. - På tv-skärmar kan utställaren visa material om eget jämställdhetsarbete, som bildspel eller film.

3 Mått och konstruktion

4 Vi skapar kön från vaggan till graven

5 Så här ser ena livstrappan ut:

6 Flera sorters kön

7 Konkreta exempel

8 Information och bokningar - Utställningen stannar cirka en månad hos varje utställare, innan den går vidare till nästa kommun eller landsting. - Om du vill veta mer om utställningen, om priser, tekniska specifikationer m.m., kontakta Birgitta Andersson, birgitta.andersson@skl.se eller 072-540 57 57. birgitta.andersson@skl.se - Det är också Birgitta som håller i bokningarna. Tänk på att vara ute i god tid.


Ladda ner ppt "Hon, hen och han En utställning om kön, genus och jämställdhet."

Liknande presentationer


Google-annonser