Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Följ med på en resa genom tiden, till Vikingatiden. Överguden Oden håller gästabud på Valhall och dit får inte vem som helst komma. Det är bara Skogskrypen.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Följ med på en resa genom tiden, till Vikingatiden. Överguden Oden håller gästabud på Valhall och dit får inte vem som helst komma. Det är bara Skogskrypen."— Presentationens avskrift:

1 Följ med på en resa genom tiden, till Vikingatiden. Överguden Oden håller gästabud på Valhall och dit får inte vem som helst komma. Det är bara Skogskrypen i Sköndals land- och sjöscoutkår som visat sig vara värdiga, men ytterligare prov återstår innan inträdesbiljetten blir din! Vill du följa med på detta äventyr, ber du dina föräldrar att anmäla dig senast på nästa möte 14 oktober. Vi ses, Harald Blåtand, vikingahövding ÖVERNATTNING VALHALL 16-17 oktober

2 Viktig information 16-17 oktober Anmälan görs genom att betala 150 kr per scout till någon av scoutledarna, senast i samband med mötet 14 oktober. Scouterna ska vara med och packa sin utrustning till övernattningen, se bifogad utrustningslista, så att de hittar sina saker själva. 10.00 på lördagen samlas vi på Tyresta parkering. Det är viktigt att ni meddelar förhinder i tid så att vi inte behöver vänta i onödan. 13.00 på söndagen hämtar ni barnen vid stugan – alltså INTE vid parkeringen. Ni får därmed hjälpa era barn själva med packningen till parkeringen. Observera att vi inte vill att barnen tar med sig egna mobiltelefoner. Anders och jag har med oss våra och är det nödvändigt för er att komma i kontakt med era barn går det bra att göra det genom oss. Vi har era telefonnummer med oss ut och skulle det inträffa något kan ni lita på att vi hör av oss till er. Kontaktuppgifter: Anders mobil 070-5701474 Jennys mobil 070-7146248 Karta till Tallborgen från Tyresta parkering

3 UTRUSTNINGSLISTA Packa tillsammans. Klädsel: Scoutskjorta och halsduk för den som har. Annars oömma kläder efter väderlek för att vara utomhus. ALLT MÄRKS MED SCOUTENS NAMN!  Regnställ  Tålig varm jacka  Mössa  Vantar  Stövlar  Sköna tåliga skor  Strumpor, minst 2 par  Underkläder, extra ombyte  Varma sockor, minst 2 par  Tåliga Byxor, gärna jeans, ombyte  Långärmad tröja  T-shirt  Scoutskjorta & sölja, om ni har  Djup tallrik, bestick, kåsa(mugg) packas i påse(gärna tyg)  Varm tröja, fleecetröja eller liknande  Långkallingar, tajts  Sovkläder, gärna pyjamas  Necessär med tandborste,tandkräm, hårborste...  Liten handduk  Sovsäck  Kudde  Gosedjur, om man vill  Ficklampa, kolla batterierna  Sittunderlag (att sitta på) Vi packar inte: Godis eller annat ätbart Gameboy, telefon eller liknande Liggunderlag (det finns madrasser)


Ladda ner ppt "Följ med på en resa genom tiden, till Vikingatiden. Överguden Oden håller gästabud på Valhall och dit får inte vem som helst komma. Det är bara Skogskrypen."

Liknande presentationer


Google-annonser