Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

2012 är över – nu väntar 2013 Dags att betala medlemsavgiften och när ni gör det kan det vara kul för er att se tillbaka på året som gått och se framåt.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "2012 är över – nu väntar 2013 Dags att betala medlemsavgiften och när ni gör det kan det vara kul för er att se tillbaka på året som gått och se framåt."— Presentationens avskrift:

1 2012 är över – nu väntar 2013 Dags att betala medlemsavgiften och när ni gör det kan det vara kul för er att se tillbaka på året som gått och se framåt mot det år som väntar. Klubben kommer att behöva all er hjälp i det som ligger framför oss. Ingen kan göra allt men alla kan göra nåt! Höjdpunkter 2012 Crosskart - 2012 gjorde en ny sportgren entré i klubben när vi arrangerade vår första crosskart tävling och inte vilken tävling som helst utan SM med deltagande av den norska och svenska eliten. Många hjälpte till att göra banan i bästa skick och tävlingen genomfördes på ett sätt som alla var nöjda med. Under året har också en av klubbens medlemmar, Filip Wernefur, köpte en egen kart med ambitionen att tävla i SM. Folkrace – genom Pontus Mejving fick SSMK en Mästare för första gången på länge. Totalsegern i Dalhemscupen säkrades i sista tävlingen och är mycket meriterande. Vid vår egen tävling Jubileumsfajten i oktober startade ett femtontal förare från hemmaklubben, det mesta på mycket länge som lovar gott för framtiden Superkart – Team Jonasson har haft ett mellanår med någon enstaka tävling i Tyskland i början av året, vi får se vad 2013 för med sig. Rally – 2012 var det mest aktiva rallyåret genom tiderna. Hela 39 förare och 67 kartläsare har tävlat i klubbens färger under året. Största framgångarna har skördats i SydSvenska RallyCupen där Daniel Halldén och Håkan Ståhl båda blev bäst i sina klasser. I SM plockade Henrik Lennartsson poäng i flera tävlingar och kom när säsongen var över på en sammanlagd elfte plats. David Lindström vann än en gång Energicupen. Frida Axelsson vann tjejklassen i GrpE cupen och blev uttagen till ett Utvecklingsprojekt med Ramona Karlsson. Våra egna tävlingar Skilling 500 och Skilling 50 samlade fulla startfält och blev lyckade inte minst för klubbens egna förare. 2013

2 Årsmöte med fest den 23 februari 2013 Plats – Järnvägshotellet Skillingaryd Förhandlingar börjar kl 17.00 Festen med prisutdelningar börjar kl 19.00 Anmälan senast den 17 februari. Inger Johansson 0370/762 74 epost: inger@nm-performance.seinger@nm-performance.se Annelie Wallensten 0393/122 23 Årsmöte och mat 100:-/per person endast mat 200:-/per person. Vad händer 2013? Lämna förslag till Styrelsen på mottagare av: Klubbens hederspris - till den som gjort SSMK känt i Sverige (eller världen). Husses vandringspris - till den som troget och engagerat jobbar med klubbens verksamhet i stort och smått. SMS eller mail till Mats senast den 10 februari kl 18 Mb 0730 88 13 30 mail mats@bergmanmotorsport.commats@bergmanmotorsport.com Klipp ur och spara:  23/3 Dalhemscupen - Folkracetävling där 2012 års segrare Pontus Mejving får försvara titeln på hemmaplan  20/4 Crosscart/Folkracefajten - Kombinerad tävling för crosskart och folkrace. Filip Wernefur får chansen att visa upp sig på hemmaplan. Kanske är någon mer hemmaförare i crosskart på gång då?  29/6 Skilling 500 – även i år med Gislaved som bas. Ingår i SydSvenska RallyCupen och i GrpE cupen.  29/8 Kräftfajten – förhoppingsvis en deltävling i Smålandscupen med många hemmaförare på startplattan.  28/9 Rally Småland – Sju smålandsklubbar samarrangerar en rallyklassiker. Åtta mil SS och ingående i RM för Klassiker och Sydsvenska Rallycupen, vi ansvarar för en SS samt vissa chefsfunktionärsposter.  12/10 Höstfajten - Klubbmästerskap för folkrace, vem vinner den prestigefyllda kampen?  2/11 Skilling 50 – avslutar rallyåret i Energicupen.


Ladda ner ppt "2012 är över – nu väntar 2013 Dags att betala medlemsavgiften och när ni gör det kan det vara kul för er att se tillbaka på året som gått och se framåt."

Liknande presentationer


Google-annonser