Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som."— Presentationens avskrift:

1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst för att komma vidare.

2 Övningsuppgift Lägg till aktiv deltagare i slutenvården. För att inte markören ska döljas under övningen gör följande steg. Ställ markören nedanför denna text och högerklicka med musen. Välj enligt bilden till höger och klicka ’synlig’. Klicka därefter var som helst i bilden för att komma vidare.

3 Du är inloggad som sjuksköterska på avdelning 3 och ska lägga till en deltagare från en annan enhet. Denna deltagare ska kunna läsa och skriva i ärendet. Öppna ärendet Martin Beck genom att klicka på hans namn eller personnummer.

4 Öppna deltagarrutan genom att klicka på pilen i deltagarrutan.

5 ”Scrolla” längre ner i deltagarrutan genom att klicka var som helst i bilden.

6 Klicka på ’Lägg till deltagare’.

7 Du ska välja en deltagare från en annan avdelning än avdelning 3, där patienten är inskriven. Klicka på enhetsväljaren till vänster om ’Välj en enhet’.

8 Klicka på ordet Region Skåne.

9 Klicka på Lasarettet i Landskrona.

10 Klicka på Vårdplatsenheten under Lasarettet i Landskrona.

11 Klicka på ’Välj’ till höger om Vårdavdelning 4.

12 Radioknappen för ’Aktiv i vårdplanering’ är förifylld. Det innebär att en deltagare ska kunna både läsa och skriva i ärendet. Du ska nu välja att lägga till dietist som aktiv deltagare i ärendet. Klicka på rutan framför Dietist.

13 Klicka ’Lägg till’.

14 En dietist från vårdavdelning 4 är nu tillagd som deltagare i ärendet. Det ser du längst ner i slutenvårdens deltagarlista. Klicka på pilen nederst i deltagarrutan för att se deltagarrutan i kompakt vy.

15 I deltagarrutan ser du nu att det finns deltagare både från vårdavdelning 3 och 4. Klicka på esc-knappen på ditt tangentbord för att avsluta övningen.


Ladda ner ppt "Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som."

Liknande presentationer


Google-annonser