Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Ett samverkansprojekt finansierat av §37 i syfte att utveckla folkhögskola som alternativ för ensamkommande ungdomar.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Ett samverkansprojekt finansierat av §37 i syfte att utveckla folkhögskola som alternativ för ensamkommande ungdomar."— Presentationens avskrift:

1 Ett samverkansprojekt finansierat av §37 i syfte att utveckla folkhögskola som alternativ för ensamkommande ungdomar

2 Projektets mål och syften Möjliggöra boende och studier för ensamkommande ungdomar på folkhögskola Utsluss av ungdomar med permanent uppehållstillstånd (PUT) i åldrarna 18-21 år Minst 1 pilotskola per län Lösa strukturella hinder på lokal, regional och nationell nivå Få till stånd en handlingsplan i varje läns utvecklingsgrupp Synliggöra folkhögskola som ett alternativ för ensamkommande ungdomar i behov av alternativa studievägar Få in idéburna och privata aktörer i samverkan med folkhögskolor och kommuner Arbeta fram en värdegrund för projektet

3 Aktörer som berörs Myndighet Boende Gymnasieskola Folkhög skola

4 Folkhögskolespåret Skåne Helsingborg Malmö Trelleborg Vellinge Hässleholm Eslöv

5 Sammanfattning av handlingsplan Vad blir gruppens nästa steg för att fastställa handlingsplanen? Nämn en uppgift som behöver lösas på kommunen och kort hur ni resonerade kring den. Nämn en uppgift som behöver lösas hos folkhögskolan och kort hur ni resonerade kring den.


Ladda ner ppt "Ett samverkansprojekt finansierat av §37 i syfte att utveckla folkhögskola som alternativ för ensamkommande ungdomar."

Liknande presentationer


Google-annonser