Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Detta gör landstinget Hälso- och sjukvård är den största verksamheten inom landstinget. Ansvar för barn- och ungdomstandvården (folktandvården) Rehabilitering.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Detta gör landstinget Hälso- och sjukvård är den största verksamheten inom landstinget. Ansvar för barn- och ungdomstandvården (folktandvården) Rehabilitering."— Presentationens avskrift:

1

2 Detta gör landstinget Hälso- och sjukvård är den största verksamheten inom landstinget. Ansvar för barn- och ungdomstandvården (folktandvården) Rehabilitering och habilitering för barn, unga och vuxna (ger råd och stöd till funktionshindrade för att underlätta vardagen i ett livstidsperspektiv)

3 Inkomster Landstingsskatt

4 Styrs av Landstingspolitiker som väljs vid val vart fjärde år. 9 ”centrum”, (kan liknas vid förvaltningarna inom kommunen)som arbetar med olika vårdfrågor

5 Hur kan du påverka? Vid val vart fjärde år. Kontakta sakkunniga om man inte är nöjd Kontakta politiker Skicka e-post/brev till chefer Vända sig till Patient- och handikapporganisationer


Ladda ner ppt "Detta gör landstinget Hälso- och sjukvård är den största verksamheten inom landstinget. Ansvar för barn- och ungdomstandvården (folktandvården) Rehabilitering."

Liknande presentationer


Google-annonser