Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Hall projektet är i full gång! Vi är en liten grupp som jobbar för att entusiasmera och få bygden att satsa både pengar och energi i ett hallbygge.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Hall projektet är i full gång! Vi är en liten grupp som jobbar för att entusiasmera och få bygden att satsa både pengar och energi i ett hallbygge."— Presentationens avskrift:

1 Hall projektet är i full gång! Vi är en liten grupp som jobbar för att entusiasmera och få bygden att satsa både pengar och energi i ett hallbygge.

2 Det är många trådar som skall knytas ihop för att få ekonomi i ett sådant projekt, det gäller att hallen kan användas på ett effektivt sätt året runt.

3 Enbart driftskostnaden beräknas till 1,1 miljoner per år, vilket är en separat finansieringspost. Det normala drifts bidraget till hallar när vi tittat på kringliggande kommuner. Ligger på ca 800 000 SEK

4 Ert bidrag till bygget sätts in på ett separat konto där alla bidrag är öronmärkta för detta projekt. Vi kan glädjas åt att det redan inkommit ca 1 250 000 SEK i reda pengar eller i form av förbindelser att bidra när byggandet sätter igång.

5 Samhällsnyttan av en hall i Järvsö kommer att vara av enormt stort värde för kommunen, samt att bygden visar de drivkrafter som behövs för ett levande samhälle. Detta projekt kan ena och är en förutsättning för att bland annat is idrotterna i Ljusdals kommun skall kunna utvecklas på ett positivt och konkurrens mässigt sätt.

6 Det är av största vikt att även andra arrangemang än idrott kan hållas i denna lokal exempelvis mässarrangemang mm.

7 Vi samlar in pengar genom bidrag från företag och privatpersoner samt hall lotteriet. Det finns mycket kvar att göra framförallt på företags sidan.

8 Kostnaderna för uppförande av hall, etapp 1 Hall med färdigisolerade väggar och tak: 3 765 000 Betongplatta: 1 200 000 Avfuktare: 150 000 Belysning Ca:200 000 Summa : 5 315000

9 Vi ber om ert stöd för detta mycket behjärtansvärda projekt! Hallgruppen Järvsö


Ladda ner ppt "Hall projektet är i full gång! Vi är en liten grupp som jobbar för att entusiasmera och få bygden att satsa både pengar och energi i ett hallbygge."

Liknande presentationer


Google-annonser