Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Om Korpen Hur det började Korpen gör det enkelt för människor att sporta och ha kul tillsammans! Alla är välkomna! Korpens uppdrag.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Om Korpen Hur det började Korpen gör det enkelt för människor att sporta och ha kul tillsammans! Alla är välkomna! Korpens uppdrag."— Presentationens avskrift:

1 Om Korpen Hur det började Korpen gör det enkelt för människor att sporta och ha kul tillsammans! Alla är välkomna! Korpens uppdrag

2

3

4

5

6 Om Korpen Hur det började Korpen gör det enkelt för människor att sporta och ha kul tillsammans! Alla är välkomna! Korpens uppdrag Hur kvalitetssäkrar ni er verksamhet idag? Diskutera styrkor och svagheter med arbetssättet. Tips! ÖvningsbankenÖvningsbanken

7 Korpen gör det enkelt för människor att sporta och ha kul tillsammans! Alla är välkomna! Korpens uppdrag Korpen är ett av Sveriges största idrottsförbund och en del av den samlade idrottsrörelsen Korpen samlar över en miljon aktiva över hela Sverige inom lagidrott och gruppträning Hur Grön och skön är du? Du är viktig. Som ledare i Korpen är det du och ditt värdskap som är avgörande för våra medlemmar.

8 Vad betyder följande utgångspunkt för dig som ledare? "Korpkvalitet betyder att vi uppfyller våra medlemmars behov och förväntningar och att vi tillsammans med våra medlemmar kontinuerligt jobbar med att utveckla vår verksamhet.” #Vi gör saker och ting ordentligt

9

10 Hur säkerställer ni att föreningens instruktörer får nödvändig grundutbildning och fortlöpande kompetensutveckling? Vilka utbildningsorganisationer använder ni er av i dagsläget? Diskutera styrkor och svagheter med dessa.

11

12 På vilket sätt känner du igen dig i den här trendspaningen? Utan spaning ingen aning- på vilket sätt arbetar ni i er förening för att vara rätt i tiden?

13 Korpen gör det enkelt för människor att sporta och ha kul tillsammans! Alla är välkomna! Korpens uppdrag Korpen är ett av Sveriges största idrottsförbund och en del av den samlade idrottsrörelsen Korpen samlar över en miljon aktiva över hela Sverige inom lagidrott och gruppträning Satsa på utbildning, fortbildning, och på mötesplatser Satsa på utbildad träningsansvarig med ansvar för regelbundna instruktörsutvärderingar och omväldsbevakning För en kontinuerlig dialog med medlemmarna tex via Korpens NMI Det här är viktigt för oss!

14 http://korpensovningsbank.wordpress.com/ http://korpensovningsbank.wordpress.com/ Inloggning: Korpinstruktör1 http://www.sond.nu/vattengympa/ http://henkdesign.com/http://henkdesign.com/ (Musik och färdiga program) http://www.gymnastik.se/Grupptraning/Produkter/ http://www.swedebeat.se/http://www.swedebeat.se/ (Musik) http://www.korpen.se/Foreningar/Utbildningaroch motesplatser/ (Korpens egna utbildningar inkl Grön och skön- utbildningen hittar du här)


Ladda ner ppt "Om Korpen Hur det började Korpen gör det enkelt för människor att sporta och ha kul tillsammans! Alla är välkomna! Korpens uppdrag."

Liknande presentationer


Google-annonser