Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Varje år har vi musikal på Hagmarken!. Musikalen hette En helt ny värld. Engla och Sandra hade huvudrollerna dom var super bra. Låtarna var från Disneys.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Varje år har vi musikal på Hagmarken!. Musikalen hette En helt ny värld. Engla och Sandra hade huvudrollerna dom var super bra. Låtarna var från Disneys."— Presentationens avskrift:

1 Varje år har vi musikal på Hagmarken!

2 Musikalen hette En helt ny värld. Engla och Sandra hade huvudrollerna dom var super bra. Låtarna var från Disneys filmer. Barnen var jätte pirriga men det blev BRA!!! Det var två gånger det här året.

3 Musikalen 2009 hette Wannabe. Den handlade om två gäng som skulle vara med i en talangjakt dom skulle tävla mot varandra men dom blev ett enda stort gäng i slutet. Gängen bestod bland annat av: Arian,Jennifer,Madde och Simon.

4 Musikalen hette Världens barn. Den handlade om 5 barn som ville rädda världens barn. Barnen åkte till olika länder för att se hur människorna hade det.

5 Snipp snapp snut så var musikal sagan slut!!


Ladda ner ppt "Varje år har vi musikal på Hagmarken!. Musikalen hette En helt ny värld. Engla och Sandra hade huvudrollerna dom var super bra. Låtarna var från Disneys."

Liknande presentationer


Google-annonser