Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Välkommen till Del 3.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Välkommen till Del 3."— Presentationens avskrift:

1 Välkommen till Del 3

2 Sociala medier E-post Bloggar Facebook Twitter YouTube Flickr

3 Blogg är en webbplats som innehåller periodiskt publicerade inlägg och/eller dagboksanteckningar på en webbsida där inläggen är ordnade så att de senaste inläggen oftast är högst upp. Bloggar har de senaste åren blivit mycket populära och fenomenet har vuxit lavinartat. Indexeringstjänsten Technorati har sedan 2003 följt utvecklingen och uppskattar att det, i mars 2007, skapades omkring 120 000 bloggar dagligen i världen. Två år senare, april 2009, beräknas ca 190 000 bloggar startas varje dag.

4 Facebook är en social nätverkstjänst som grundades i februari 2004.
I september 2011 hade Facebook mer än 800 miljoner aktiva användare. Användarna kan skapa en personlig profil, lägga till andra användare som vänner och utbyta meddelanden, samt få automatiska meddelanden när någon postar meddelanden eller media på deras profil. Dessutom kan användare ansluta sig till intressegrupper, som exempelvis arbetsplats, skola eller universitet. Facebook har fått sitt namn från de elevkataloger som i USA delas ut till studenter av universitetens administration, vars syfte är att hjälpa studenterna att lära känna varandra bättre.

5 Twitter (engelska, ’kvitter; kvittra’) är en social nätverkstjänst och mikroblogg som möjliggör för användare att skicka och läsa meddelanden, så kallade tweets. Meddelandena är textbaserade och får vara högst 140 tecken långa. Dessa visas öppet på användarens profilsida. Användare kan prenumerera på andra användares meddelandeflöde, vilket kallas '"att följa", en prenumerant kallas "följare". Alla användare kan skicka och läsa tweets via Twitters webbplats, men många väljer istället att utnyttja tredjepartsapplikationer, då dessa är anpassade för att fungera exempelvis i en mobiltelefon. Det kostar ingenting att använda Twitter Utöver vanliga privatpersoner använder många företag, webbsidor, artister och organisationer Twitter som ett sätt att nå ut till sina användare, kunder och fans Sedan Twitter skapades i mars 2006 och sjösattes i juli samma år, har tjänsten fått 200 miljoner registrerade användare världen över (september 2011

6 Youtube, är en webbplats med videoklipp som laddas upp av dess användare. Webbplatsen öppnades i februari 2005. Man kan söka efter filmer t ex på ort och innehåll.

7 Säkerhet Antivirusprogram Brandvägg Surfkonto Fast anslutning
Misstänksamhet

8 VARNING!!!

9 VARNING!!!

10 VARNING!!!

11 VARNING!!!

12 VARNING!!!

13 VARNING!!!

14 VARNING!!!

15 VARNING!!!

16 VARNING!!!

17 Kära älskade, Golgata hälsning till dig i namn av den allsmäktige Guden, kan detta brev komma till dig som en överraskning eftersom du inte känner mig personligen, jag har inga avsikter att sätta dig in i någon form av stress eller oro, när du läser detta brev, och jag vill inte att du ska tycka synd om mig eftersom jag tror att alla kommer att dö en dag. Mitt namn är Mrs Keeva Miralai, jag är 62yrs gammal, en änka till Mr Astrid Miralai. Vem är en guld köpman i Ghana innan han dog Vi tillbringade större delen av våra liv i Ghana i Västafrika. För närvarande är jag lider av en lång tid matstrupscancer i lungorna som orsakar mig ett talfel, har det orenade all form av medicin, och enligt min läkare är det ganska uppenbart att jag inte kan överleva sjukdomen. Även vad som oroar mig mest är slaget att jag har utöver cancern. Min sena make och mina endast två barn efter namn Houchang och Chantal dog i kraschen av Swissair Flight 111 på två, i september Vänligen klicka på denna länk för att se en lista över de passagerare som dog i kraschen. Efter döden av min man och mina barn, gjorde jag mig för att göra Guds verk som missionär och jag är aktivt engagerade i välgörenhet-arbete genom min stiftelse och jag var utsedd av FN:s utvecklingsprogram (UNDP) som en goodwill ambassadör i Jag har delat ut pengar till vissa välgörenhetsorganisationer här Ghana och vissa afrikanska länder. Nu när min hälsa har försämrats så illa, kan jag inte göra detta själv längre, jag frågade en gång medlemmar av min familj att stänga en av mina konton och donera pengar till välgörenhet organisation i Brasilien och andra fattiga länder i världen, men de connived och istället behöll pengarna för sig själva. Därför litar jag inte dem längre, eftersom de inte verkar hävdas med vad jag har kvar för dem. Den sista av de pengar, som är det stora kontant deposition på $ dollar som min avlidne maken deponeras hos en ekonomisk trygghet företag här i Ghana och jag vill att du ska hjälpa mig att samla in denna insättning oc distribuera pengar till välgörenhetsorganisationer runt om i världen och låt dem veta att Keeva stiftelsen gör denna generösa donation, på villkor att du kommer att ta bara 30% av fondens för dig själv och dela 70% klokt till välgörenhetsorganisationer runt om i världen. Jag ber att Gud använder dig att stödja och hjälpa mig med gott hjärta att slutföra min Goodwill. Vänligen alltid vara bön hela ditt liv och försäkra mig om att ni kommer att agera på samma sätt som jag har sagt här. Med Gud är allting möjligt! Svara bara på min privata e-post: Hälsningar, Mrs Keeva Miralai VARNING!!!

18 VARNING!!!

19 VARNING!!!

20 VARNING!!!

21 VARNING!!!


Ladda ner ppt "Välkommen till Del 3."

Liknande presentationer


Google-annonser