Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Gå med i Sverige Lotteriet idag!!. En vinstladdad leverans varje månad.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Gå med i Sverige Lotteriet idag!!. En vinstladdad leverans varje månad."— Presentationens avskrift:

1 Gå med i Sverige Lotteriet idag!!

2 En vinstladdad leverans varje månad

3 Många direktvinster Skrapchanser med vinsttäthet Prenumerantens första upplevelse blir 2 st Sverigelotter med chans att vinna 3 miljoner kronor – direkt på skrapet!

4 Unikt lottnummer Vinn på din födelsedag Ditt födelsedatum = ditt lottnummer Personlig lottsedel, med ditt namn och din födelsedag. Vinn: Bilar, Pengar, Presentkort, Resor, Högvinstspelet mm Högvinstdragningen varje vecka i TV4 året runt.

5 Vinn på din födelsedag! Födelsedagsvinsten Datum och månad dras fram, för att utse veckans födelsedagsvinnare! Alla som fyller år denna månad och dag har vunnit. Födelsedagsvinsterna skickas till vinnarna och vinsterna kan bestå av t ex resor, platt-TV, dator eller presentkort. Det blir ett spännande ögonblick för vinnarna att öppna paketet. En av vinnarna av födelsedagsvinsten hämtar vi för att spela Sverigelotteriets högvinstspel!

6 Högvinstspelet Vinnaren träffar förening och Olympier I samband med Högvinstspelet får vår vinnare träffa en av Sveriges Olympier tillsammans med föreningen som sålt prenumerationen.

7 Hur prenumererar jag? Skicka ett mail till ois@ois.nu, ett fax till 035-60833 eller ett SMS till 0708-350690 med följande uppgifter: Namn Adress Telefon så skickar vi dig en teckningsblankett som ni sedan, kostnadsfritt, vidarebefordrar till Folkspel.

8 Vad tjänar din förening? 40 kr/prenumeration varje månad

9 Alla kan spela för Sverige! Spela också för din förening!


Ladda ner ppt "Gå med i Sverige Lotteriet idag!!. En vinstladdad leverans varje månad."

Liknande presentationer


Google-annonser