Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

1. Har du en idé? 2. LeaderGotland har projektpengar! 3. Är du under 25? 4. Vi hjälper dig till Triggerpengen!

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "1. Har du en idé? 2. LeaderGotland har projektpengar! 3. Är du under 25? 4. Vi hjälper dig till Triggerpengen!"— Presentationens avskrift:

1

2 1. Har du en idé? 2. LeaderGotland har projektpengar! 3. Är du under 25? 4. Vi hjälper dig till Triggerpengen!

3 1.Har du en idé? Är det något du vill göra på landsbygden? Leaderprojekt och Triggerpengen är till för att utveckla landsbygden. Du får gärna bo i Visby, men din idé ska förverkligas på landsbygden för att göra landsbygden mer levande. Har du någon att samarbeta med? Är du med i en förening eller har du någon mer som vill jobba med din idé? Kanske ni kan hitta någon mer, ett företag eller en annan förening? Ni måste vara minst två stycken som söker, minst en bör vara myndig Är det nytänkande? Leaderperojekt och Triggerpengen är till för att skapa nya idéer och hitta på lite nya saker i bygden. Tänk kreativt och försök göra något nytt.

4 2. LeaderGotland har projektpengar! Leadergotland har skapat ett eget projekt som heter Trigger för att ”Trigga igång” ungdomar på Gotland. Pengarna ska gå till ungdomars idéer på landet. Det kan bli 20000:- max för din idé och du får räkna arbetstid som du lägger ned som egen insats. Ansökan fylls i och lämnas hos kansliet på Lövsta och du kan få hjälp att fylla i den om du tycker det är svårt.

5 3. Är du under 25? Triggerpengen ska användas främst till ungdomar mellan 13-25 år. Du kan hitta medsökande som är äldre eller yngre men du som söker bör vara mellan 13 och 25 år. Meningen är att det ni hittar på ska göra det lite mer attraktivt att vistas på Gotlands landsbygd. Kanske fler unga vill komma och bo på landet på Gotland om det går att göra kul saker där.

6 4. Vi hjälper dig till Triggerpengen! Om du funderar på någon idé, eller har en färdig plan, så kan du hämta ansäkningsblankett på hemsidan eller hos oss på kansliet. Du kan också ringa till kansliet och tala med Mona Snäckerström 0498-203891. Vill du besöka oss så kom till Lövsta Landsbygdscentrum det stora vita huset rakt fram vid infarten. Vi som jobbar med det här är Mona Snäckerström, Agneta Lindqvist, Malin Högberg, Benon Kassabian.

7 Fundera, Sök och Sätt igång!


Ladda ner ppt "1. Har du en idé? 2. LeaderGotland har projektpengar! 3. Är du under 25? 4. Vi hjälper dig till Triggerpengen!"

Liknande presentationer


Google-annonser