Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

UF Nycklarna till framgång - kontroll över den egna ekonomin!

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "UF Nycklarna till framgång - kontroll över den egna ekonomin!"— Presentationens avskrift:

1 UF Nycklarna till framgång - kontroll över den egna ekonomin!

2 Superfärdigheterna på 2020-talet

3 Interaktion Interaktionsfärdigheter innebär en förmåga att komma överens med andra människor Förmåga att klart kommunicera sin sak så att andra förstår vad man menar samt att ta andra i beaktande. Används varje dag överallt!

4 Samarbete Genom att jobba tillsammans med andra får vi i allmänhet mera tid till vårt förfogande. Då vi samarbetar kan vi utnyttja olika människors kunnande för att lösa ett gemensamt problem.

5 Kritiskt tänkande Det är viktigt att kunna förhålla sig kritiskt till information och bedöma vilken information som är viktig och hur jag kan utnyttja informationen. Herr Google talar inte alltid sanning.

6 Kreativitet Kreativitet innebär en förmåga att skapa nytt eller göra saker på ett nytt och/eller bättre sätt. Kreativitet hjälper oss att klara av nya situationer och lösa utmaningar som vi tidigare inte ens hört talas om.

7 Ledarskap och motivering
Ledarskap innebär att man har ett aktivt och initiativrikt grepp om saker och uppgifter. Ledarskap är mod att ta emot en utmaning och lösa problem. Ledarskap är förmåga att motivera sig själv och andra att jobba tillsammans.


Ladda ner ppt "UF Nycklarna till framgång - kontroll över den egna ekonomin!"

Liknande presentationer


Google-annonser