Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Busfröna och framtiden... Enkät 2009. Antal inkomna svar 21 st varav 2 st med enbart kommentarer Utskickad till 51 medlemmar dessvärre efter en gammal.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Busfröna och framtiden... Enkät 2009. Antal inkomna svar 21 st varav 2 st med enbart kommentarer Utskickad till 51 medlemmar dessvärre efter en gammal."— Presentationens avskrift:

1 Busfröna och framtiden... Enkät 2009

2 Antal inkomna svar 21 st varav 2 st med enbart kommentarer Utskickad till 51 medlemmar dessvärre efter en gammal distlista så några redan urträdda medlemmar nåddes av enkäten.. idag är medlemsantalet enligt den nyaste distlistan 47 st

3 1. Tycker du att Busfröna ska vara kvar som en Ericsson-fritidsklubb?

4 2. Kommer du fortsätta att vara medlem?

5 3. Har du betalat/kommer du betala årsavgiften för 2009?

6 4. Kan du som medlem tänka dig att arbeta i styrelsen för Busfröna?

7 5. Kan du som medlem tänka dig att Busfröna övergår till en mailinglista istället för en klubb med avgiftsfinansierade sammankomster?

8 6. Skulle ett webbforum för växtbyten vara av intresse för dig?

9 7. Skulle det enligt din åsikt vara ett problem att ha ett sådant växtforum på Facebook?

10 Kommentarer Utflykter är alltid trevliga, och föreläsningar som höjer kunnande om trädgård och växter. Jag tyckte t.ex. föreläsningen om ljussättning var givande, även om jag ännu inte gjort något av de nya kunskaperna! Likaså träffen med Solberga där vi fick lära oss principerna för julgruppskomposition. Vill bara tillägga, att det var mycket givande år för mig som klubbmedlem och att ni (styrelsen) gör verkligen ett jobb som jag skulle inte kunna uttföra själv, men är mycket tacksam för.

11 Kommentarer forts. Tycker att klubben ska anordna: seminarier (typ det om beskärning av träd) och besök på trädgårdar. Betalar hellre en lägre årsavgift och mer för varje aktivitet jag deltar i. Växtbyten etc kan gärna ske via facebook grupp. Jag tycker det är trevligt med klubben även om jag ej har haft möjlighet att deltaga i så mycket. Kan tyvärr ej hjälpa till. Höga avgifter om man ej kan deltaga i aktiviteter – ja då går man kanske inte med. Ni har det inte lätt i styrelsen men ni har gjort ett bra jobb.

12 Kommentarer forts. Hej, själv tillhör jag dem som älskar blommor men varken har landställe eller tomt längre, dock en balkong på 8 kvm och lite pul på den gemensamma innergården. Jag är inte heller innehavare av bil. Frågan 6 hänger en del ihop med inte innehavare av någon tomt. Jag tycker att de allra flesta resor som har arrangerats har varit mycket trevliga att deltaga i. Föreläsningar osv är av naturliga skäl inte lika intressant för mig som för tomtägare. Arrangerade resor, mail med intressanta händelser eller info (web sida) är av intresse för min del, även i viss mån sammankomster men det beror på vad de handlar om. Vill att föreningen skall finnas kvar, frågan är väl i vilken form och hur många det blir. Styrelse m m beror på utkomst av vilken form allt blir i och som sagt varken tomt eller bil Tycker att de som haft hand om föreningen gjort ett verkligt bra jobb, stort tack!

13 Kommentarer forts. Förslag på föreläsningar: Kompost (jag tror vi har haft det, men jag missade) Beskärning av alla de slag Sten/grus anläggning Gödsling Planera blomsterrabatt samt vård av rabatt Föreläsning om: Komposthantering, Odling av köksväxter, Förvaltning av gräsmattor

14 Kommentarer forts. Förslaget i ”Tänkbara scenarios” - Om: Klubben omvandlas till en mailinglista för utbyte av idéer, fröer och plantor, eller för upprop till gemensamma trädgårdsresor (som bekostas av de medföljande och för den specfika resan) - Tycker jag är bra. Jag tycker gemensamma besök i trädgårdar är trevligt och lärorikt, inte minst för att många kan dela med sig av sina erfarenheter. Hur långt man kan ge sig iväg är naturligtvis en fråga, när bidraget inte är så stort och när inte alla är med. Föredrag om skadedjur och sjukdomar är intressant, när man har fruktträd som jag har på landet. Byte av växter är naturligtvis en bra sak för dem som har att ge av. Jag hade också tyckt om att lyssna på något om redskap.

15 Kommentarer forts. Jag har hittills bara varit en passiv medlem och inte deltagit i utflykter m.m och tyvärr tror jag att det kommer att förbli så därför är jag tveksam till att fortsätta vara medlem. En mailinglista tycker jag är en bra idé. Skulle så gärna vilja vara med men tiden räcker inte till. Hemskt tråkigt.

16 Kommentarer forts. Jag tycker att det låter bra att ha någon slags forum på Facebook där man kan tipsa varandra och försöka arrangera besök, eller föreläsningar som man får finansiera själv. Jag är själv inte särskilt aktiv men tycker det är roligt med inspiration. Trädgårdsresorna har varit mycket givande och intressanta. Tack för ert underbara arbete i styrelsen.

17 Kommentarer forts. Jag jobbar i Kista och har därför svårt att delta i aktiviteter som sker i Älvsjö och andra ställen söder om stan. Om fler aktiviteter skulle ske i Kista skulle jag delta mer. Men å andra sidan, om det blev en mailinglista med tips på trädgårdsmässor, växtbyten etc. så skulle jag gärna vara med på en sådan. Men å andra sidan, om klubbens verksamhet enbart skulle bestå av en mailinglista så skulle naturligtvis ingen medlemsavgift behövas. Facebook fungerar bra för min del, men alla är inte intresserade av att vara med där så då skulle vissa uteslutas.

18 Kommentarer forts. Jag fyller inte i enkäten ovan, då jag ändå tänkte lämna föreningen. Jag är kassör i två andra klubbar och hinner inte med mer. Jag vill tacka alla som har lagt ner mycket tid för de olika arrangemang jag har varit med på. Jag är som du vet tjänstledig för studier och det är inte så sannolikt att jag kommer tillbaka för att jobba någon längre tid. Därför bör inte min åsikt beaktas så mycket. Men om jag var kvar på jobbet, skulle jag inte vilja betala så mycket. Då är det bättre med en mailinglista och att man betalar för vad utflykterna eller andra aktiviteter kostar. Jag och min man var med på två utflykter och vi tyckte att det var mycket trevligt. Facebook är jag lite misstänksam mot. Eftersom jag inte har någon lön när jag är tjänstledig, avvaktar jag med medlemsavgiften.

19 Sammanfattning av aktivitets- förslagen i kommentarerna Seminarier/Föredrag om Kompost, komposthantering Beskärning av alla de slag Sten/grus anläggning Gödsling Planera blomsterrabatt samt vård av rabatt Odling av köksväxter, Förvaltning av gräsmattor Skadedjur och sjukdomar Redskap

20 Sammanfattning av aktivitets- förslagen i kommentarerna forts. Arrangerade resor/Besök på trädgårdar Mailinglista/Facebook för: utbyte av idéer, fröer och plantor upprop till gemensamma trädgårdsresor info om intressanta händelser


Ladda ner ppt "Busfröna och framtiden... Enkät 2009. Antal inkomna svar 21 st varav 2 st med enbart kommentarer Utskickad till 51 medlemmar dessvärre efter en gammal."

Liknande presentationer


Google-annonser