Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Pitch Min uppfinning är/heter: Sjungande robot säng (till alla åldrar) Jag tänkte såhär, om man har det svårt att sova, då kan man skaffa en sjungande.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Pitch Min uppfinning är/heter: Sjungande robot säng (till alla åldrar) Jag tänkte såhär, om man har det svårt att sova, då kan man skaffa en sjungande."— Presentationens avskrift:

1 Pitch Min uppfinning är/heter: Sjungande robot säng (till alla åldrar) Jag tänkte såhär, om man har det svårt att sova, då kan man skaffa en sjungande robot säng som sjunger när man trycker på en speciell knapp… Sen kan man få välja låt själv, men för barn som är 1-5 år ungefär. Får natt låtar, som föräldrarna bestämmer. För dem har inte lärt sig hur man ändrar låtar på den sjungande robot sängen! Och det är en inbyggd robot, som bäddar ner en, lite skönare. Ljudet kommer ifrån inbyggda högtalare. Inbyggda högtalarna sitter, på kanten av huvudsidan. Sängen kan vara i olika storlek, på-grund av hur lång man är. Formen på sängen är som en rektangel. Det som är speciellt med sjungande robot sängen så dem borde/vill köpa den, det är att när högtalarna sätts på då vaggas sängen lite grann. Och sen kommer det typ upp som ett tält från kanterna. Sen åker det ner lite gardiner då får man det mörkt. Sen när man stänger av högtalarna på morgonen, så åker gardinerna o tältet ner på kanten igen, och man kommer ut. Och den säljs med allt tillbehör som är till den sjungande robot sängen!

2 Material/Design: Den ska se ut såhär ungefär: Den ska vara av trä, ha en tjock madrass.. vara rektangel.. ha inbyggda högtalare som sitter på kanten av innersidan. Och den ska ha en inbyggd robot, som sitter på vänster sida av sängen. Den har en trä säng-gavel. Och den har någon knapp, som sitter på höger sida av säng-gaveln. Man kan väl utveckla den t.ex. såhär: Att man ska typ göra så att roboten ger massage och att man kan trycka på en knapp, så att hela sängen värms upp.

3 Den är praktiskt till alla som inte kan sova. Sjungande robot sängen är till för alla åldrar.. Som har det svårt att sova. Förutom dem som har fobi för trånga vägar och så! Den kommer kosta runt: 3000kr. Vikten kan vara runt: 60kg. Höjden är: ca 45cm. Bredden är: ca 98cm.

4


Ladda ner ppt "Pitch Min uppfinning är/heter: Sjungande robot säng (till alla åldrar) Jag tänkte såhär, om man har det svårt att sova, då kan man skaffa en sjungande."

Liknande presentationer


Google-annonser