Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

AV: Clara Jämttjärn 5:1. 1. Upphov är ursprung och skapat av en upphovsman. X. Upphov är en persons jobb. 2. Upphov är när någon gör slut.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "AV: Clara Jämttjärn 5:1. 1. Upphov är ursprung och skapat av en upphovsman. X. Upphov är en persons jobb. 2. Upphov är när någon gör slut."— Presentationens avskrift:

1 AV: Clara Jämttjärn 5:1

2 1. Upphov är ursprung och skapat av en upphovsman. X. Upphov är en persons jobb. 2. Upphov är när någon gör slut.

3 1. 1. En lag som bestämmer när det är bra att sälja sitt hus. 2. X. En lag som bestämmer om någon får använda ditt material. 3. 2. En lag för djurens rätt!

4 1.Att man har ont i lederna. X. Ett klädesplagg som man hittat på nätet. 2. Något som är skapat till exempel en bild,låt eller dataspel.

5 1. Att man äter lunch på puben. X. Att man publicerar betyder att man gör så att någon annan kan se eller höra ditt verk. 2. Att man gömmer sitt verk så att ingen publik kan se det.

6 1. Ett licenssystem som gör att det är lättare att ge andra rätt att använda ditt verk. X. Ett system som gör ditt verk mer kreativt. 2. En kreativ klubb för konstnärer.

7 1.Att man inte får vara rolig. X. Att man får sälja ditt verk utan förlåtelse. 2. Att man inte får ta betalt för det man säljer om det inte är sitt verk.

8 1.Att man säger något. X. Att man är i sin trädgård. 2. Att man ändrar något.

9 12345671234567 1X2XX121X2XX12


Ladda ner ppt "AV: Clara Jämttjärn 5:1. 1. Upphov är ursprung och skapat av en upphovsman. X. Upphov är en persons jobb. 2. Upphov är när någon gör slut."

Liknande presentationer


Google-annonser