Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Välkommen till Hålabäckssk olan Information om handbollsprofilen Uppdaterad 090513.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Välkommen till Hålabäckssk olan Information om handbollsprofilen Uppdaterad 090513."— Presentationens avskrift:

1 Välkommen till Hålabäckssk olan Information om handbollsprofilen Uppdaterad 090513

2 Välkommen till Hålabäcksskolan 260 elever hemklassrum för alla rymliga och generösa specialsalar läge i närheten av natur och centrum med bibliotek, bio etc rymliga och generösa hjärtan Hålabäcksskolan är en skola med…

3 Välkommen till Hålabäcksskolan ett system med kamratstödjare en mycket väl fungerande elev- hälsa ett antimobbingteam ett väl fungerande nät av handlingsplaner för barnens hälsa Hålabäcksskolan har …

4 Välkommen till Hålabäcksskolan HANDBOLLSPROFIL PÅ HÅLABÄCKSSKOLAN Mål för handbollsdelen Kamratskap Öppna möjligheter för fortsatt satsning inom handbollen Samma mål som idrottsundervisningen på Hålabäck: Ledarskap Samarbete Vi arbetar med individuell träning i grupp ! Målet är inte att I första hand skapa ett lag, men vi kommer ändå att delta i de skoltävlingar som finns.

5 Välkommen till Hålabäcksskolan Danny Sjöberg är vår handbollstränare Danny har många strängar på sin lyra. Han arbetar som lärare I matte/no och schemaläggare på Hålabäcksskolan. Han har en karriär som elitspelare I handboll, med bl a 104 a-landskamper, bakom sig. Dessutom har Danny ge- digen erfarenhet som trä- nare på elitnivå. Idag ans- varar han för träningen på Aranäsgymnasiets hand- bollsprogram.

6 Välkommen till Hålabäcksskolan Vi har emellertid möjliget att köra ett pass i veckan i egen sal. Träning Två morgon/förmiddagspass i veckan, 2 x 70 min. Hall/Sal Vi siktar mot att kunna vara heltid i Forsglän- tanhallen och Aranäshallen. I dagsläget klarar vi det. HANDBOLLSPROFIL PÅ HÅLABÄCKSSKOLAN

7 Välkommen till Hålabäcksskolan Forsgläntan Hålabäcksskolan Vi arbetar då med individuell anfalls- och försvarsträning, målvaktsträning etc. Vi arbetar med fysträning mm som inte kräver handbollsmått. Vi har även ett gym.

8 Välkommen till Hålabäcksskolan Härifrån hämtar vi tiden Elevens val 60 min Rörelsetimma 50 min Reduktion 30 min Reduktion sker med mindre än 2,5 % Exempel SO180 min/v175 min/v Matematik150 min/v146 min/v Före reduktion Efter reduktionÄmne

9 Välkommen till Hålabäcksskolan Organisation Vi har idag tre handbollsklasser i skolår 6- 8. Såväl elever som föräldrar är mycket nöjda med verksamheten. Till hösten blir vi fullt utbyggda med fyra handbollsklasser år 6- 9.

10 Välkommen till Hålabäcksskolan Välkommen med din anmälan! Val av skola till profilklass skall göras senast 1 december 2009. Har Du frågor eller synpunkter: Mejla till rektor Mikael Levy, mikael.levy@kungsbacka.se eller ring på 0300- 834560 eller 0706-281174.mikael.levy@kungsbacka.se Använd blanketten som finns som länk i högermarginalen och skicka den eller lämna in den till ”din” rektor. Går du på Gullregnsskolan använder du blanketten som heter Anmälan Gull och lämnar den till rektor Francine Wernås.

11 Välkommen till Hålabäckssk olan Danny Sjöberg Mikael Levy


Ladda ner ppt "Välkommen till Hålabäckssk olan Information om handbollsprofilen Uppdaterad 090513."

Liknande presentationer


Google-annonser