Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Förbättrad återrapportering. Syfte och mål med projektet ”Projektet syftar till att med en nationell ansats stödja kvalitetsdriven verksamhetsutveckling.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Förbättrad återrapportering. Syfte och mål med projektet ”Projektet syftar till att med en nationell ansats stödja kvalitetsdriven verksamhetsutveckling."— Presentationens avskrift:

1 Förbättrad återrapportering

2 Syfte och mål med projektet ”Projektet syftar till att med en nationell ansats stödja kvalitetsdriven verksamhetsutveckling genom att utveckla återrapporteringen från cancersjukvårdens kvalitetsregister”

3 Genom att arbeta med Indikatorer (identifiera och skapa samsyn) Mål (identifiera och skapa samsyn) Tid (minska tid från rapportering av klinisk händelse till återkoppling) Variation (kartläggning och förståelse) Presentation (pedagogiska och grafisk presentation) Jämförelse (lokalt, regionalt, nationellt)

4 Projektuppdrag Regionala Cancercentrum i Samverkan Start i juni 2011 7 utvalda kvalitetsregister (urinblåsa, blod, mal melanom, huvud/hals, njure, lunga, esofagus/ventrikel)

5 Projektets informationssida http://www.cancercentrum.se/vast/toppnavig ation/Arbetsrum-inloggning/forbattring/

6 Utförda/pågående arbetsmoment Utveckling av INCA:s egna rapportverktyg Integrering av statistikverktyget R i INCA Utbildning och etablering av gemensamt arbetssätt och rutiner för statistiker Inspirationsfilm för inrapportörer Identifiering av registerspecifika kvalitetsindikatorer Skapande av rapportmallar i INCA för kliniken


Ladda ner ppt "Förbättrad återrapportering. Syfte och mål med projektet ”Projektet syftar till att med en nationell ansats stödja kvalitetsdriven verksamhetsutveckling."

Liknande presentationer


Google-annonser