Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Klara Meras lägenhet Ungdomsrummet är också sovrum och här kan du prova ett vikttäcke. Det är ett extra tungt täcke som kan göra det lättare att koppla.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Klara Meras lägenhet Ungdomsrummet är också sovrum och här kan du prova ett vikttäcke. Det är ett extra tungt täcke som kan göra det lättare att koppla."— Presentationens avskrift:

1 Klara Meras lägenhet Ungdomsrummet är också sovrum och här kan du prova ett vikttäcke. Det är ett extra tungt täcke som kan göra det lättare att koppla av och sova gott.

2 Klara Meras lägenhet Här finns också hjälpmedel för att planera och ha koll på tiden. Många saker är samma som i vardagsrummet. Det är de vanligaste kognitiva hjälpmedlen som vi har i två rum för att flera ska kunna se dem samtidigt. På väggen hänger en dygnsplan med plats att skriva eller sätta bilder för det man planerat. Vartefter dygnet går slocknar lamporna i ljuspelaren.

3 De finns olika modeller med olika storlek på knapparna.
Klara Meras lägenhet Här kan du också prova att styra TV, radio och musikspelare med enkla och tydliga fjärrkontroller. De finns olika modeller med olika storlek på knapparna.

4 Vi visar också scheman för planering och en skrivplats med dator.
Klara Meras lägenhet Uppmärkningen på garderoben gör det lätt att hitta kläderna och lägga dem i rätt låda efter tvätt. Här är uppmärkningen med färgbilderna PCS och även med text på kanten av lådan. Här finns märkta påsar att sortera smutstvätten i. Vi visar också scheman för planering och en skrivplats med dator.

5 Klara Meras lägenhet På datorn kan du prova flera specialgjorda program som är lätta att använda för att till exempel skriva, titta på bildspel, fixa till och skriva ut bilder och hålla koll på din ekonomi. Om det vanliga tangentbordet är för krångligt kan du använda en styrplatta med bilder att skriva med. Vi visar också ett enkelt sätt att starta just de program du vill använda.


Ladda ner ppt "Klara Meras lägenhet Ungdomsrummet är också sovrum och här kan du prova ett vikttäcke. Det är ett extra tungt täcke som kan göra det lättare att koppla."

Liknande presentationer


Google-annonser