Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Humleposten december 2011 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Kristofer i nr 121 eller.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Humleposten december 2011 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Kristofer i nr 121 eller."— Presentationens avskrift:

1 Humleposten december 2011 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Kristofer i nr 121 eller Per i 115. Vid fel, ring Ordf. för ett OK att själv kontakta Electra för en tid för rep. som passar dig. Detta är viktigt för fakturakontrollen. Soprummet Sorteringen fungerar fortfarande perfekt och alla skall ha en stor eloge för en fin insats för vår miljö. En extra eloge till Kristofer som ser till att där är rent och snyggt. Tänk på att saker av metall eller plast som inte är en förpackning betraktas som grovsopor och färgpytsar lämnar du som farligt avfall på tippen. OBS! Grovsopor forslar var och en själv till tippen. Lågenergilampor: Var försiktig med dessa. OBS! Krossa inte lamporna, dom innehåller kvicksilver. Dom deponeras tillsammans med övriga glödlampor. Övrigt Nu har vi installerat en diskmaskin i föreningslokalen. Komplettering av glas och porslin har också gjorts. Nu behöver vi inte använda engångsmaterial längre och kan spara på miljön Bänkarna på lekplatsen skall renoveras. Vi kommer att byta ut träet. Estetiska rådet tittar på vad vi skall plantera på slänten vid gatan utmed de östra garagen. Under våren 2012 kommer målaren att se över våra fönster och åtgärda det som behövs.. God Jul och ett gott Nytt År!

2 FIXARDAGAR Vi samlas som vanligt kl. 10.00 Som alltid, allmän städning/lukning/räfsa löv och lite småreparationer. Runt 12 snåret grillar vi korv som vanligt. Fixardagar 2012 14 april 16 juni 25 augusti med kräftskiva 10 november SKRIV IN I KALENDERN REDAN NU! Nytt gräsklippargäng kommer att utses. Separat info om detta och övriga ansvarsområden kommer att skickas ut inom kort. OBS! Mellan fixardagarna går det alldeles utmärkt att gå ut och ta en dust med ogräset. Det hinner ta sig bra under tiden. Glöm inte att vi sparar upp emot 200.000kr/år genom att fixa själva. LITE AV VARJE Hemsidan Aktuell information hittar du på www.sbc.se/humlegarden Användarnamn: BRF Humlegården. Lösen: 4222 Här bokar du, som de flesta redan känner till, lokalen och övernattningsrummet. Värmen Under veckan som gick skruvade vi upp värmen och vi hoppas att ingen fryser nu längre. Om så är fallet, kontakta Kristofer Lindof i 121:an. Ekonomi Föreningens största lån är nu räntesäkrat till 3,31 %,vilket ger oss ett bra utrymme i ekonomin. 2011 ser ut att bli ett bra år för oss och det blir en bra peng över i kassakistan vilket känns bra inför framtida rep. Och underhåll. Nu i december lägger vi budgeten för 2012 och arbetet med att försköna och hålla fint i området fortsätter. Föreningsstämma 2012 års föreningsstämma kommer att äga rum Torsdagen den 26 april. Som vanligt bjuder vi på en vårbuffé med lämplig dryck därtill. VÄLKOMNA! Badrummen Ni som fortfarande har de gamla mattorna och brunnarna från 1987 då husen byggdes, bör se över materialen och få gjort en besiktning och ev. byta ut/renovera. Detta gäller även väggbeklädnaden. En del har redan drabbats av vattenskador p.g.a. detta med obehag och utlägg för självrisken på sin försäkring som följd.


Ladda ner ppt "Humleposten december 2011 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Kristofer i nr 121 eller."

Liknande presentationer


Google-annonser