Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Peter Emil Wilander Järnhammar

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Peter Emil Wilander Järnhammar"— Presentationens avskrift:

1 Peter Emil Wilander Järnhammar
Kön: Kille Ålder: 31 år Livsåskådning: Protestantisk kristen (hatar de andra religionerna) Sexuell läggning: Heterosexuell Jobb: Brevbärare på posten Gillar: Dricka, gymma, fotboll, prata, göra flygplanet, sitt hat mot andra samt snusa och sin familj. Gillar inte: Allt utom ovanstående. Viktiga frågor? : När kommer nästa lön.

2 Hur ser livsåskådningen på hans liv?
Vad säger bibeln om alkohol? Ty allt som inte sker av tro är synd. Rom. 14:23 Allt är tillåtet för mig, men allt är inte nyttigt. Allt är tillåtet för mig, men jag skall inte låta något ta makten över mig. 1 Kor.6:12 Berusa er inte med vin, sådant leder till ett liv i laster. Låt er i stället uppfyllas av Anden. Ef. 5:18 Se inte på vinet att det är så rött, att det ger sådan glans i bägaren och rinner ner så lätt. Till slut biter det som en orm, och stinger som en giftorm. Dina ögon får då se konstiga syner, och ditt hjärta talar galenskaper. Du blir lik en som ligger mitt ute på havet eller svävar i toppen av en mast. "De slår mig, men det gör inte ont, de ger mig stryk, men jag känner inget. När skall jag vakna, så att jag kan få tag i mer?" Ords. 23:31-35.

3 Hur ser livsåskådningen på hans liv?
Hur är det med snuset? Påve Urbanus VIII – 1624 Hatet mot de andra religionerna? - Kristendomen anser sig ha den ”rätta” religionen – korståg.


Ladda ner ppt "Peter Emil Wilander Järnhammar"

Liknande presentationer


Google-annonser