Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Moa hjärta Jesse *Boken är lättläst och har 111 sidor.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Moa hjärta Jesse *Boken är lättläst och har 111 sidor."— Presentationens avskrift:

1 Moa hjärta Jesse *Boken är lättläst och har 111 sidor.
*Boken är lämplig för barn över 10 år. *Boken är en roman. *Det är en kärlekshistoria. Jag rekommenderar boken för den är en roman .

2 Handlingen i boken Boken handlar om Moa och Jesse. I början av boken är Moa bästis med Angnes. Hon blir ihop med Jesse .Angnes dissar Moa och dem är inte bästisar längre.Sedan åker Jesse till Öland i 3 veckor.Han skickar brev till Moa men Moa svarar inte på dem.En dag får hon ett inbjudningskort till Jesses party.Moa blir jätte glad.Angnes och Moa är bästisar igen.Moa vågar inte berätta för Agnes att hon är ihop med Jesse.

3 Fortsättning... Hon kanske kommer tycka att det är töntigt eftersom Jesse är 1 år yngre än Moa. Angnes ser inbjudningskortet och frågar Moa vad det är.Moa säger att det är ett inbjudningskort från Jesse.Sedan börjar Angnes snacka skit om Jesse och berättar hur töntigt hans party kommer att vara.Moa är tveksam om hon ska gå eller inte.En dag när Jesse kommer hem så ringer han till Moa. Hon svarar och det enda hon säger är

4 Det är slut mellan oss och jag kommer inte på din fest
Det är slut mellan oss och jag kommer inte på din fest!! Jesse blir arg och nästa dag i skolan skriver han fula ord på väggarna och Moa blir jätte arg. Hon har hört att han sprider rykten om Moa också. Då var det dags för klassfest!Jesse kommer inte på festen . Efter festen hör han vad som har hänt .Vad alla snackar om. Tomas tog Moa på bröstet. Nästa dag när de har idrott är Jesse 1 väljare. Han väljer Moa och då händer det.

5 Hinder *Hindret i boken är att Moa inte vågar säga till Agnes att hon är ihop med Jesse. För att han är 1 år yngre. SLUT!/Sara


Ladda ner ppt "Moa hjärta Jesse *Boken är lättläst och har 111 sidor."

Liknande presentationer


Google-annonser