Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Kanske Gud vill att vi ska träffa några människor som är bra för oss,

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Kanske Gud vill att vi ska träffa några människor som är bra för oss,"— Presentationens avskrift:

1 Kanske Gud vill att vi ska träffa några människor som är bra för oss,
så att vi är medvetna om hur tacksamma vi ska vara för den gåvan

2 När glädjens dörr stängs, öppnas en annan,
men ofta ser vi bara den stängda dörren, så att vi inte märker den som har öppnat sig för oss. Den bästa sortens vänner är de som man kan sitta en hel kväll med utan att säga ett ord, och när man ska gå känner man att det har varit det bästa samtalet i livet.

3 Man behöver bara en minut för att fatta tycke för någon
Kärlek börjar med ett leende, växer med en kyss och slutar med en tår.

4 Dröm det ni vill drömma, åk dit ni vill åka, och var det
Sanningen är den att vi inte vet vad vi har förrän vi har förlorat det, men det är också sant att vi inte vet vad vi saknar förrän vi har funnit det. Dröm det ni vill drömma, åk dit ni vill åka, och var det ni vill vara, för det finns bara ett liv, och det finns bara en möjlighet att göra allt det som man önskar göra.

5 sjediti cijelu večer ne progovorivši
Najbolja vrsta prijatelja Je ona s kojima možete sjediti cijelu večer ne progovorivši ni riječi, a kada odlazite, osjećate se kao da je to bio najbolji razgovor u životu Det finns ögonblick i livet då man saknar någon så mycket att man vill ta ut den personen ur ens drömmar och krama i verkligheten. Den som inte har kärlek i sitt hjärta saknar också själ

6 Gå inte efter utseende – det kan bedra.
Gå inte efter rikedom – den kan ta slut. Gå efter det som gör dig glad, för det behövs bara ett leende för att göra en dålig dag bättre. De lyckligaste människorna är inte de som har det som är bäst, utan de som på bästa sätt använder det som de har.

7 och tillräckligt med hopp för att vara lycklig.
Ha tillräckligt med tid för att vara ödmjuk, ta utmaningar för att vara stark, tillräckligt med tid för att vara empatisk och tillräckligt med hopp för att vara lycklig. Tänk dig alltid in i andra personers situation.

8 för bara de vet att värdesätta människor som berör dem.
Lyckan finns för dem som gråter, för dem som är sårade, för dem som letar och för dem som anstränger sig, för bara de vet att värdesätta människor som berör dem.

9 och alla runt omkring dig log.
När du föddes – grät du, och alla runt omkring dig log. Lev så att det, när du dör, är du som ler, medan alla runt omkring dig gråter.

10 Glöm inte möjligheten att sprida glädje i någons vardag


Ladda ner ppt "Kanske Gud vill att vi ska träffa några människor som är bra för oss,"

Liknande presentationer


Google-annonser