Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

EN DEL DAGAR FUNKAR INGET. Det är bara så!!!!!!!!!!!!!!! För dig som är för demokrati.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "EN DEL DAGAR FUNKAR INGET. Det är bara så!!!!!!!!!!!!!!! För dig som är för demokrati."— Presentationens avskrift:

1 EN DEL DAGAR FUNKAR INGET. Det är bara så!!!!!!!!!!!!!!! http://www.tunaforsnytt.se/ För dig som är för demokrati

2

3

4

5

6 Visst är det fantastiskt att vänsteralliansen i Norrköping 2008, inte klarar, att ta tag i den lilla grupp, som accepterar att det finns en liten grupp människor, som är beredda att vittna falskt, skriva falska intyg mm. Lika fantasiskt är det att kommunstyrelsens ordförande Mattias Ottosson, nu sitter i socialdemokraterna verkställande utskott.

7 http://www.tunaforsnytt.se/ För dig som är för demokrati

8

9

10

11

12 Ibland undrar jag, om det bara är i Norrköping som vänsteralliansen hotar invånarna med repressalier, när dom använder sig av sina grundlagskyddade rättigheter Vänsteralliansen i Norrköping är socialdemokraterna, vänstern och miljöpartiet

13 http://www.tunaforsnytt.se/ För dig som är för demokrati

14

15

16

17

18

19 Som socialdemokrat i Norrköping, kan man göra det mesta. Har man bara fått in foten så är det ingen som rör dig. Även om majoriteten är skötsamma, så finns det en liten klick, som man måste anse som människor med dubbelmoral. Det stöds av vänstern och miljöpartiet. Vi har haft ett par rejäla skandaler här i Norrköping. Bl.a. våldsbrott biljakter med rattfulla kommunalråd mm. Varje människa kan spåra ur, men varför agerar inte socialdemokrater som haft makten. Den som inte klarar att följa gällande lagar ska lyftas ut, även om han är socialdemokrat.

20 http://www.tunaforsnytt.se/ För dig som är för demokrati

21

22

23

24

25

26 Jag undrar hur socialdemoratiska ledningen i Norrköping skulle reagera. Om man i forna öststaterna, skulle bete sig som man gjort och gör i Norrköping. Med en vänsterallians som inte tål att granskas!! Fundera!

27 http://www.tunaforsnytt.se/ För dig som är för demokrati

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38 Skicka det här bildspelet vidare. Det kan inte vara demokratiskt att hota folk med repressalier och bryta ingångna avtal. För att den enskilde strider för sin rätt Det är socialdemokraterna som aviserat att mina ärenden ska dras i rättsystemet. Så har i alla fall Jan-Erik Karlsson sagt, under 12 år och inte dementerat. Men nu plötsligt dementerar han detta.


Ladda ner ppt "EN DEL DAGAR FUNKAR INGET. Det är bara så!!!!!!!!!!!!!!! För dig som är för demokrati."

Liknande presentationer


Google-annonser