Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Välkommen till gruppboendet på Fairhaven Alexandria är känt för sitt nya bibliotek.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Välkommen till gruppboendet på Fairhaven Alexandria är känt för sitt nya bibliotek."— Presentationens avskrift:

1

2 Välkommen till gruppboendet på Fairhaven

3 Alexandria är känt för sitt nya bibliotek.

4 Gruppboendet finns på 5:e våningen i ett hus på Specialskolan Fairhaven. Detta är utsikten från takterrassen. Bakom de höga husen kan vi skönja Medelhavet.

5 En specialskola för utvecklingsstörda startade 1988. Skolan fick namnet Fairhaven. Idag har skolan 200 elever och 75 lärare. Här ser vi några av eleverna och lärarna.

6 Här möter vi en grupp elever på Fairhavens specialskola. De går i en yrkesträningsklass. Monterar av korkar till flaskor för olja ingår i utbildningen

7 Återvinningspapper blir till emballage som kan säljas. Allt för att tjäna en slant.

8 En grupp elever på Fairhavens specialskola som lär sig att sy. Det de syr säljs på skolans basar. De har en vision att skolan skall kunna öppna en butik och sälja det som tillverkas på skolan.

9 Nancy Lofty Aziz är rektor på Fairhaven och har huvudansvaret för både skolan och gruppboendet.

10 Köket är en del av den gemensamma rummet. Här lagas mat och ungdomarna kan sitta och titta på tv. Någon annan sitter vid bordet och arbetar.

11 Dehaa är en av de glada ungdomarna på gruppboendet.

12 Rummen är fräscha och färgglada. De flesta rum har två bäddar. I Egypten är det inte vanligt att man har ensamt rum. Till varje rum finns en toalett.

13 Dagen kan även bestå av lite hemarbete för att förstärka sin egen kassa. Här tillverkar Eman korkar till flaskor för olja.

14 Detta var några bilder från gruppboendet. Vi kommer inom kort att göra fler bildspel.


Ladda ner ppt "Välkommen till gruppboendet på Fairhaven Alexandria är känt för sitt nya bibliotek."

Liknande presentationer


Google-annonser