Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Det Nya Huset En tankeskiss för Svenska Frisbeesportförbundet Dan Engström för arbetsgruppen Varumärkesplattformen 2011-10-03.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Det Nya Huset En tankeskiss för Svenska Frisbeesportförbundet Dan Engström för arbetsgruppen Varumärkesplattformen 2011-10-03."— Presentationens avskrift:

1 Det Nya Huset En tankeskiss för Svenska Frisbeesportförbundet Dan Engström för arbetsgruppen Varumärkesplattformen 2011-10-03

2 Idag I stort all vår verksamhet är tävling, vari vår elit är duktig men liten. Några få skolinstruktioner. Ingen organiserad verksamhet utanför tävling. Mycket begränsad påfyllnad underifrån. Tävling Elit Skola Imorgon Vi behöver göra en aktiv insats för att bygga vår verksamhet på att kids vill lira frisbee, i den form som passar dem bäst. Vi behöver bygga en struktur som bygger på att många vill kasta frisbee som rekreation. Varumärkesgruppen har en idé.

3 Det Nya Huset Bottenvåning – Rekreation Husets bottenvåning är grunden till förbundets verksamhet. Där hittar vi Rekreation, eller "Frisbee som hälsofrämjande aktivitet". Baserat på varumärkesplattformen. Andra våningen – Skola Den andra våningen innehåller verksamhet som gäller skolan, vari kan ingå idrott, rast/fritidsverksamhet och skol-DM. Tredje våningen – Tävling Först på tredje våningen hittar vi dagens kärnverksamhet; våra egna tävlingar. Formerna och innehållet bör dock bli föremål för en analys. Fjärde våningen – Elit På fjärde våningen ligger landslag och elitverksamhet. Liksom tävlingsvåningen har vi arbetat med denna våning under många år, och behöver se vår samlade rutin i ljuset av hur huset i övrigt ser ut.

4 Exempel på verksamhet Plan 1 – Rekreation Målet är att sätta frisbees i händerna på många. Arbeta med tillgänglighet hos frisbees, avtal med tillverkare, distribution. Arbeta med nätverk för spridning: GIH, Friends, fritidsgårdar. Egen spridning: www, youtube, FB. Här kan vi inte begära att våra aktiva skall ta ansvar, och vi tror därför att den nyanställde arbetar på denna våning. Plan 2 – Skolinstruktioner. Steget från skolinstruktion till klubbträning är för stort. Bygg trygghet och lagkänsla i skolan och erbjud hela skollaget att börja spela. Joels skiss, UU

5 Detaljutformning kvarstår Det Nya Huset är en idé för utvecklingen av Svenska Frisbeesportförbundet för att möta en svår situation. Arbetet pågår parallellt med varumärkesplattformen. Detaljerna är självklart inte klara. Vi vill Utveckla huvuddragen fram till febr 2012 Presentera planen för årsmötet 24 mars 2012 Förstärka varumärkesgruppen till att bli en byggstyrka under styrelsen Utveckla detaljerna och starta bygget under en projekttid på cirka tre år. Därefter upplösa byggstyrkan, varvid styrelsen underhåller och vidareutvecklar verksamheten.


Ladda ner ppt "Det Nya Huset En tankeskiss för Svenska Frisbeesportförbundet Dan Engström för arbetsgruppen Varumärkesplattformen 2011-10-03."

Liknande presentationer


Google-annonser