Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Kropp har fått kläder Eftersom nya Bildfabriken har sålt bra, så har vi haft möjlighet att komplettera bildbas Kropp med klädbilder. Bildbasen innehåller.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Kropp har fått kläder Eftersom nya Bildfabriken har sålt bra, så har vi haft möjlighet att komplettera bildbas Kropp med klädbilder. Bildbasen innehåller."— Presentationens avskrift:

1 Kropp har fått kläder Eftersom nya Bildfabriken har sålt bra, så har vi haft möjlighet att komplettera bildbas Kropp med klädbilder. Bildbasen innehåller varje moment i påklädningen såväl sommar som vinterkläder. Klicka på den gröna knappen så får ni se ett bildspel över ett påklädnings moment.

2

3

4

5

6

7

8

9 Hur får man tag på klädbilderna?
Du som har nya Bildfabriken kan hämta en fil gratis från Du som har gamla Bildfabriken kan köpa hela programpaketet för 1500 kronor. Du som vill beställa ett nytt programpaket får alla nya bilder med nya Bildfabriken. Skicka in din beställning till: Trollreda resurscenter Box Trollhättan eller


Ladda ner ppt "Kropp har fått kläder Eftersom nya Bildfabriken har sålt bra, så har vi haft möjlighet att komplettera bildbas Kropp med klädbilder. Bildbasen innehåller."

Liknande presentationer


Google-annonser