Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Rådrum Centrum för Utveckling OMVÄRLD Strukturer, rutiner och traditioner.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Rådrum Centrum för Utveckling OMVÄRLD Strukturer, rutiner och traditioner."— Presentationens avskrift:

1 Rådrum Centrum för Utveckling OMVÄRLD Strukturer, rutiner och traditioner

2 Rådrum Centrum för Utveckling OMVÄRLD Strukturer, rutiner och traditioner

3 Rådrum Centrum för Utveckling OMVÄRLD Idén är kvar men vi har anpassat oss till omvärlden för att kunna påverka. Nya sätt att arbeta skapar nya sätt att påverka Nya strukturer, rutiner och framväxande traditioner

4 Rådrum Centrum för Utveckling NÖHRA Nuläge Önskat läge Hinder Resurser Aktivitet 3 Aktivitet 2 Aktivitet 1

5 Rådrum Centrum för Utveckling NÖHRA – erfarenheter… Nuläge Önskat läge Hinder Resurser Aktivitet 3 Aktivitet 2 Aktivitet 1 Inte tillräckligt ärligt Otydligt Alltför stora och svåra. Alltför begränsade och snäva. Inte tillräckligt konsekventa och nydanande för att verkligen nå önskat läge.

6 Rådrum Centrum för Utveckling Motivation till att förändra saker och ting… Frustration som blir tillräckligt stor Längtan som driver mig vidare efter något nytt

7 Rådrum Centrum för Utveckling Och tiden står inte still…. Närvärld Omvärld Invärld EFS Sverige Den del av världen som vi kan göra handlingsplaner för. Svenska kyrkan Kristenheten Den del av världen som vi är med och agerar i. Omvärlden Resten av världen.

8 Rådrum Centrum för Utveckling SWAT


Ladda ner ppt "Rådrum Centrum för Utveckling OMVÄRLD Strukturer, rutiner och traditioner."

Liknande presentationer


Google-annonser