Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Ungdomsråd i region Mitt. Blunda… Tänk på det roligaste/grymmaste/bästa du kan komma på inom gymnastiken. Något du redan upplevt.. Något du skulle vilja.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Ungdomsråd i region Mitt. Blunda… Tänk på det roligaste/grymmaste/bästa du kan komma på inom gymnastiken. Något du redan upplevt.. Något du skulle vilja."— Presentationens avskrift:

1 Ungdomsråd i region Mitt

2 Blunda… Tänk på det roligaste/grymmaste/bästa du kan komma på inom gymnastiken. Något du redan upplevt.. Något du skulle vilja göra.. Öppna ögonen.. Finns det möjlighet till det i regionen?

3 Ja: Va bra, bara att njuta då. Men visst vore det roligt om det hände mer sånt? Bli en del av Gymnastikförbundet Mitts nya ungdomsråd och bidra till att genomföra allt det som du och andra unga gymnaster i regionen drömmar om. Nej: Då är det dags att vi skapar möjligheten tillsammans! Bli en del av Gymnastikförbundet Mitts nya ungdomsråd och bidra till att genomföra allt det som du och andra unga gymnaster i regionen drömmar om.

4 Röster från andra ungdomsråd Vårt första mål var att dra ihop en trupp till gymnaestradan i Schweiz, vilket vi lyckades riktigt bra med! Det är en upplevelse för livet och det har knutit kontakter runt om i förbundet. Därefter blev det ett nytt projekt - 24an, som också blev en succe och körs i år igen. Den anordnades i advent och fungerade som en julkalender där en lucka öppnades varje timme. Det var gymnastik i 24timmar med mycket glädje och olika uppdrag. Vi gjorde allt ifrån vanlig redskapsgympa till RG, Parkour, Lusseafro, Midnattsstyrka och sätta knorren på grisen. Jag tycker det är kul att vara med i ungdomsrådet. Det stärker en lite som person och är en merit att ha på cv. Jag har skapat kontakter och man lär sig hur det är att arrangera större evenemang. Johanna Roth

5 Det som är roligt med att vara med i rådet är att man känner att man kan påverka. Det är häftigt att kunna driva igenom och arrangera evenemang, men främst är det roligt att träffa andra ungdomar med samma brinnande intresse. Mikaela Alburg Att vara med i ungdomsrådet har utvecklat mig mycket på områdena entreprenörskap och eget ansvar. Något som också utvecklats är faktiskt hur man pratar med stora företag och koncerner. Till 24an behövde vi sponsring och jag blev den som pratade med flest företag. Det gällde att lägga fram upplägget på rätt sätt för att få det man ville ha. För att sammanfatta så utvecklar ungdomsrådet många sidor, inte minst de sidorna man har nytta av senare i arbetslivet. Carl Andersson

6 Kolla denna bild! ??

7 Någonting är fel på den bild ni just såg! Så här ska det ju definitivt inte se ut, vad händer med alla unga gymnaster? Dom kan ju inte gå upp i rök… eller? Vill du bli den som ändrar på detta? SÖK DÅ TILL UNGDOMSRÅDET!!

8 Är du intresserad? Ansök idag! Imorgon kan det vara försent… Namn: __________________(fyll i ditt namn om du vågar..) Ålder: 16-26 år Utseende: Sportig och leende Kännetecken: Oftast upp och nervänd Intressen: Gymnastik, mer gymnastik och sen ännu mer gymnastik Ambition: Att skapa något GRYMT för alla unga gymnaster i regionen Livsfilosofi: Att vara mera än mig själv _______________________________________________________ Skicka ansökan till johan.widell@gymnastik.se senast den 1 juni!johan.widell@gymnastik.se Vid frågor eller funderingar, kontakta Johan på E-post eller ring 010-476 42 47.


Ladda ner ppt "Ungdomsråd i region Mitt. Blunda… Tänk på det roligaste/grymmaste/bästa du kan komma på inom gymnastiken. Något du redan upplevt.. Något du skulle vilja."

Liknande presentationer


Google-annonser