Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Danmark är på väg att avslöja EU:s nya fredsplan för Mellanöstern, i vilken man kräver en oberoende palenstinsk stat. AFP [ ONSDAG, DEN 28 AUGUSTI, 2002.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Danmark är på väg att avslöja EU:s nya fredsplan för Mellanöstern, i vilken man kräver en oberoende palenstinsk stat. AFP [ ONSDAG, DEN 28 AUGUSTI, 2002."— Presentationens avskrift:

1 Danmark är på väg att avslöja EU:s nya fredsplan för Mellanöstern, i vilken man kräver en oberoende palenstinsk stat. AFP [ ONSDAG, DEN 28 AUGUSTI, :53:38 ]

2 Vilken sorts palestinsk stat? Låt oss ta en titt:

3 Mänskliga rättigheter i det palestinska självstyret För Europeiska Unionens kännedom:

4 Kvinnors rättigheter Polygami - OK. Skilda kvinnor – inte OK. Skilda män - OK Hedersmord – OK. För mer information:

5 För mer information: Homosexuellas rättigheter Homosexualitet – ett grovt brott, straffbart med fängelse, tortyr eller döden.

6 Barns rättigheter Barn indoktrineras att bli barnsoldater och begå självmord. Exempel: För mer information: Redo? – Ja, jag är redo. Vi ses i paradiset.

7 Religiösa rättigheter Kristna palestinier torteras, utsätts för utpressning, terroriseras, tvingas konvertera till Islam och jagas ut ur landet. För mer information:

8 Rättssäkerhet För mer information:

9 Yttrandefrihet För mer information:

10 Korruption Västerländska pengar, avsedda att stötta den palestinska ekonomin, går till palatsbyggen åt korrupta palestinska politiker. För mer information:

11 Djurens rättigheter Att markera en åsikt under en demonstration är ett bra skäl att slakta djur. För mer information:

12 Vakna EU: Är det här den palestinska stat ni tänker er? Svara gärna: Morell \ Kovarsky


Ladda ner ppt "Danmark är på väg att avslöja EU:s nya fredsplan för Mellanöstern, i vilken man kräver en oberoende palenstinsk stat. AFP [ ONSDAG, DEN 28 AUGUSTI, 2002."

Liknande presentationer


Google-annonser