Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

TIDIGA INSATSER. Vad är tidiga insatser? Tidiga insatser är individanpassat stöd som arbetsförmedlare initierar i form av förstärkta förmedlingsinsatser.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "TIDIGA INSATSER. Vad är tidiga insatser? Tidiga insatser är individanpassat stöd som arbetsförmedlare initierar i form av förstärkta förmedlingsinsatser."— Presentationens avskrift:

1 TIDIGA INSATSER

2 Vad är tidiga insatser? Tidiga insatser är individanpassat stöd som arbetsförmedlare initierar i form av förstärkta förmedlingsinsatser och programinsatser.

3 Vilka kan få tidiga insatser? Öppet arbetslösa som bedöms ha behov av tidiga insatser för att förhindra långtidsarbetslöshet

4 När påbörjas en tidig insats? Inom 14 dagar från det att arbetsförmedlare har bedömt att en arbetssökande har behov av fördjupat stöd och har upprättat en handlingsplan.

5

6 Exempel på tidig insats: Fördjupade förmedlingsinsatser Programinsatser Ofta kan det vara motiverat med en kedja av insatser.


Ladda ner ppt "TIDIGA INSATSER. Vad är tidiga insatser? Tidiga insatser är individanpassat stöd som arbetsförmedlare initierar i form av förstärkta förmedlingsinsatser."

Liknande presentationer


Google-annonser