Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

- Parterna ser det som naturligt att en ändrad arbetsorganisation som leder till förbättrade resultat och ökad måluppfyllelse, oavsett skolform, ska ge.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "- Parterna ser det som naturligt att en ändrad arbetsorganisation som leder till förbättrade resultat och ökad måluppfyllelse, oavsett skolform, ska ge."— Presentationens avskrift:

1 - Parterna ser det som naturligt att en ändrad arbetsorganisation som leder till förbättrade resultat och ökad måluppfyllelse, oavsett skolform, ska ge högre lön. ÖKAD MÅLUPPFYLLELSE OCH EFFEKTIV ARBETSORGANISATION * FÖR FÖRSKOLA OCH SKOLA. * BYGGER PÅ HÖK-10 INBJUDAN

2

3 Detta återkopplade grupperna vid senaste mötet 21 sept Gr 5 : Reda i vad vi skall/behöver göra ! Behov av samtalsträning och samtalstid Hur många relationer kan man ha 250 elever under en vecka ?! Hur organiserar vi stöd till elever och hur påverkar detta arbetsorganisationen? Behov av analys av vår målbild. Hur finner vi mötesplatser. Behov av att någon hjälper oss att strukturera och förenkla Stöd till ledningen Gr 6 : Hjälp med analys. Gör vi rätt saker? Skapa tid för mötet lärare/elev Behov av att få stöd med organisation. Hur får vi en lärande organisation Hur bearbetar vi rätt fråga på rätt ställe ? Gr Fyren: Målsanering Viktigt med det inre enhetsarbetet. Ge förändringen tid ! Stöd med analys Ett behov av en riktning. Diskussion av uppdraget. Gemensamt uppdrag ?! Lärande organisation, Utbildning i Höken Hur kan vi organisera en förändring. Glöm inte den fysiska miljö


Ladda ner ppt "- Parterna ser det som naturligt att en ändrad arbetsorganisation som leder till förbättrade resultat och ökad måluppfyllelse, oavsett skolform, ska ge."

Liknande presentationer


Google-annonser