Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Utkast(urspr publ aug 2008) Söker med dårens envishet.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Utkast(urspr publ aug 2008) Söker med dårens envishet."— Presentationens avskrift:

1

2 Utkast(urspr publ aug 2008)

3

4 Söker med dårens envishet

5 en hanterlig ’hybrid’ Söker med dårens envishet en hanterlig ’hybrid’

6 Söker med dårens envishet en hanterlig ’hybrid’ av bild och text Söker med dårens envishet en hanterlig ’hybrid’ av bild och text

7 Söker med dårens envishet en hanterlig ’hybrid’ av bild och text För den som verkligen söker… …finner väl något… Söker med dårens envishet en hanterlig ’hybrid’ av bild och text För den som verkligen söker… …finner väl något…

8 Söker med dårens envishet en hanterlig ’hybrid’ av bild och text För den som verkligen söker… …finner väl något… till slut..;) Söker med dårens envishet en hanterlig ’hybrid’ av bild och text För den som verkligen söker… …finner väl något… till slut..;)

9

10

11

12 …en bild säger verkligen mer än tusen ord…

13

14 …va sa du…

15 …jag sa…en bild säger mer än tusen ord…

16 …det säger du…

17 …inte jag som sa så …först… …inte jag som sa så …först…

18 …nähä…

19 …OK…

20

21 …här är exakt tusen ord…

22

23

24

25

26 …och här en bild jag såg idag…

27

28

29 …menar du…

30 …på allvar…

31 …att den kan säga…

32 …mer än dom här tre…

33 …kanske gånger tusen… …mer än dom här tre…

34 …kanske gånger tusen…

35

36

37 …tre TUSEN A fyra… …tre TUSEN A fyra…

38 …aah… …tre TUSEN A fyra… …tre TUSEN A fyra…

39 …kanske fyra…

40

41 …är du…

42 …knäpp…

43

44 …inte vad jag vet…

45

46

47

48

49 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot.

50 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot.

51 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen") ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot.

52 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot.

53 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot.

54 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot.

55 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot.

56 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot. Personer med IQ mellan 25- 65 kallades för imbecill. Den idag korrekta medicinska termen är mental retardation, förkortat MR. I nuvarande svensk lagstiftning (se LSS) används dock begreppet utvecklingsstörning, vilket också är den i allmänt språkbruk vanligaste benämningen. I det antika Aten kallades den som inte ville/kunde delta i det politiska livet för detsamma. I detta avseende, se vidare politik. I äldre svenska kyrkoböcker, husförhörslängden finns ofta en sida på slutet med socknens idioter, "byfånarna". Ordet idiot används i dagligt tal som förolämpning eller som kränkande tillmäle.

57 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot. Personer med IQ mellan 25- 65 kallades för imbecill. Den idag korrekta medicinska termen är mental retardation, förkortat MR. I nuvarande svensk lagstiftning (se LSS) används dock begreppet utvecklingsstörning, vilket också är den i allmänt språkbruk vanligaste benämningen. I det antika Aten kallades den som inte ville/kunde delta i det politiska livet för detsamma. I detta avseende, se vidare politik. I äldre svenska kyrkoböcker, husförhörslängden finns ofta en sida på slutet med socknens idioter, "byfånarna". Ordet idiot används i dagligt tal som förolämpning eller som kränkande tillmäle.

58 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot. Personer med IQ mellan 25- 65 kallades för imbecill. Den idag korrekta medicinska termen är mental retardation, förkortat MR. I nuvarande svensk lagstiftning (se LSS) används dock begreppet utvecklingsstörning, vilket också är den i allmänt språkbruk vanligaste benämningen. I det antika Aten kallades den som inte ville/kunde delta i det politiska livet för detsamma. I detta avseende, se vidare politik. I äldre svenska kyrkoböcker, husförhörslängden finns ofta en sida på slutet med socknens idioter, "byfånarna". Ordet idiot används i dagligt tal som förolämpning eller som kränkande tillmäle.

59 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot. Personer med IQ mellan 25- 65 kallades för imbecill. Den idag korrekta medicinska termen är mental retardation, förkortat MR. I nuvarande svensk lagstiftning (se LSS) används dock begreppet utvecklingsstörning, vilket också är den i allmänt språkbruk vanligaste benämningen. I det antika Aten kallades den som inte ville/kunde delta i det politiska livet för detsamma. I detta avseende, se vidare politik. I äldre svenska kyrkoböcker, husförhörslängden finns ofta en sida på slutet med socknens idioter, "byfånarna". Ordet idiot används i dagligt tal som förolämpning eller som kränkande tillmäle.

60 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot. Personer med IQ mellan 25- 65 kallades för imbecill. Den idag korrekta medicinska termen är mental retardation, förkortat MR. I nuvarande svensk lagstiftning (se LSS) används dock begreppet utvecklingsstörning, vilket också är den i allmänt språkbruk vanligaste benämningen. I det antika Aten kallades den som inte ville/kunde delta i det politiska livet för detsamma. I detta avseende, se vidare politik. I äldre svenska kyrkoböcker, husförhörslängden finns ofta en sida på slutet med socknens idioter, "byfånarna". Ordet idiot används i dagligt tal som förolämpning eller som kränkande tillmäle.

61 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot. Personer med IQ mellan 25- 65 kallades för imbecill. Den idag korrekta medicinska termen är mental retardation, förkortat MR. I nuvarande svensk lagstiftning (se LSS) används dock begreppet utvecklingsstörning, vilket också är den i allmänt språkbruk vanligaste benämningen. I det antika Aten kallades den som inte ville/kunde delta i det politiska livet för detsamma. I detta avseende, se vidare politik. I äldre svenska kyrkoböcker, husförhörslängden finns ofta en sida på slutet med socknens idioter, "byfånarna". Ordet idiot används i dagligt tal som förolämpning eller som kränkande tillmäle.

62 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot. Personer med IQ mellan 25- 65 kallades för imbecill. Den idag korrekta medicinska termen är mental retardation, förkortat MR. I nuvarande svensk lagstiftning (se LSS) används dock begreppet utvecklingsstörning, vilket också är den i allmänt språkbruk vanligaste benämningen. I det antika Aten kallades den som inte ville/kunde delta i det politiska livet för detsamma. I detta avseende, se vidare politik. I äldre svenska kyrkoböcker, husförhörslängden finns ofta en sida på slutet med socknens idioter, "byfånarna". Ordet idiot används i dagligt tal som förolämpning eller som kränkande tillmäle. I dag är "idiot" ett skällsord, men kan även användas som en ren uthävdelse.

63 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot. Personer med IQ mellan 25- 65 kallades för imbecill. Den idag korrekta medicinska termen är mental retardation, förkortat MR. I nuvarande svensk lagstiftning (se LSS) används dock begreppet utvecklingsstörning, vilket också är den i allmänt språkbruk vanligaste benämningen. I det antika Aten kallades den som inte ville/kunde delta i det politiska livet för detsamma. I detta avseende, se vidare politik. I äldre svenska kyrkoböcker, husförhörslängden finns ofta en sida på slutet med socknens idioter, "byfånarna". Ordet idiot används i dagligt tal som förolämpning eller som kränkande tillmäle. I dag är "idiot" ett skällsord, men kan även användas som en ren uthävdelse.

64 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot. Personer med IQ mellan 25- 65 kallades för imbecill. Den idag korrekta medicinska termen är mental retardation, förkortat MR. I nuvarande svensk lagstiftning (se LSS) används dock begreppet utvecklingsstörning, vilket också är den i allmänt språkbruk vanligaste benämningen. I det antika Aten kallades den som inte ville/kunde delta i det politiska livet för detsamma. I detta avseende, se vidare politik. I äldre svenska kyrkoböcker, husförhörslängden finns ofta en sida på slutet med socknens idioter, "byfånarna". Ordet idiot används i dagligt tal som förolämpning eller som kränkande tillmäle. I dag är "idiot" ett skällsord, men kan även användas som en ren uthävdelse. Källa: Wikipedia

65 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot. Personer med IQ mellan 25- 65 kallades för imbecill. Den idag korrekta medicinska termen är mental retardation, förkortat MR. I nuvarande svensk lagstiftning (se LSS) används dock begreppet utvecklingsstörning, vilket också är den i allmänt språkbruk vanligaste benämningen. I det antika Aten kallades den som inte ville/kunde delta i det politiska livet för detsamma. I detta avseende, se vidare politik. I äldre svenska kyrkoböcker, husförhörslängden finns ofta en sida på slutet med socknens idioter, "byfånarna". Ordet idiot används i dagligt tal som förolämpning eller som kränkande tillmäle. I dag är "idiot" ett skällsord, men kan även användas som en ren uthävdelse. Källa: Wikipedia

66

67 …varför verkar den här mannen så arg…

68

69 …ingen aning…

70 …kanske fråga om yta…

71 …kanske klokare och hyggligare… än många… …kanske klokare och hyggligare… än många…

72

73 ...kanske det...

74 …eller nån som varit JÄVLIGT taskig… …eller nån som varit JÄVLIGT taskig…

75 …mot honom…

76

77 …svarar inte…

78

79 …vad tror du…

80 ...kanske det...

81

82

83

84 …lika klart är…

85

86 …att jag nu får hålla på… …att jag nu får hålla på…

87 …som en JÄVLA IDIOT… …som en JÄVLA IDIOT…

88 …som en JÄVLA IDIOT… …som en JÄVLA IDIOT…

89

90 …för att bara visa och bevisa…det…

91

92

93 …och allt jag säger avfärdar du…numera…

94

95 …utan betänkligheter…

96

97

98 ...jag har inte avfärdat nånting......jag har inte avfärdat nånting...

99 ...jag har inte avfärdat nånting......jag har inte avfärdat nånting...

100 ...jag har inte avfärdat nånting......jag har inte avfärdat nånting...

101 ...jag har inte avfärdat nånting......jag har inte avfärdat nånting...

102

103 …det är ju bara att backa bandet… …det är ju bara att backa bandet…

104 …det är ju bara att backa bandet… …det är ju bara att backa bandet…

105

106

107

108 …INGEN och INGET…

109

110 …kan VARA och ICKE VARA... …kan VARA och ICKE VARA...

111 …SAMTIDIGT...

112

113 …hörde du…

114 …vad han sa…

115 …svarar inte… …vad han sa…

116

117 …va…

118

119 ...mm...

120 ...jag hörde…

121 …inte alls tokigt…

122 …för att komma från…

123 …en IDIOT…

124 …eller hur…

125

126 ...kanske det…

127 …lät som Shakespeare…

128 …med knorr…

129

130 ...kanske det…

131

132

133

134

135

136

137

138

139

140

141

142

143

144

145

146

147

148 …höll på att glömma…

149 …att knyta ihop…

150 ...vadå…

151

152 ...med vadå…

153 …det ena med det andra…

154

155 …förstås…

156

157

158 IQ

159 Vedertagen s k normalfördelad INTELLIGENSKVOT

160 IQ IDIOTGENI Vedertagen s k normalfördelad INTELLIGENSKVOT

161 IQ IDIOTGENI Vedertagen s k normalfördelad INTELLIGENSKVOT

162 IQ IDIOTGENI Vedertagen s k normalfördelad INTELLIGENSKVOT

163 IQ IDIOTGENI Vedertagen s k normalfördelad INTELLIGENSKVOT

164 IQ IDIOTGENI Vedertagen s k normalfördelad INTELLIGENSKVOT

165 IQ IDIOTGENI Vedertagen s k normalfördelad INTELLIGENSKVOT

166 IQ IDIOTGENI Vedertagen s k normalfördelad INTELLIGENSKVOT

167

168 …sedan en empirisk, sannolikt normalfördelad X-KVOT där X kan ersättas av A för ansvars-, H för humanitets-, R för rättvise-, etc

169 …sedan en empirisk, sannolikt normalfördelad X-KVOT där X kan ersättas av A för ansvars-, H för humanitets-, R för rättvise-, etc

170 …sedan en empirisk, sannolikt normalfördelad X-KVOT där X kan ersättas av A för ansvars-, H för humanitets-, R för rättvise-, etc

171 XQ …sedan en empirisk, sannolikt normalfördelad X-KVOT där X kan ersättas av A för ansvars-, H för humanitets-, R för rättvise-, etc

172 XQ …sedan en empirisk, sannolikt normalfördelad X-KVOT där X kan ersättas av A för ansvars-, H för humanitets-, R för rättvise-, etc

173 XQ …sedan en empirisk, sannolikt normalfördelad X-KVOT där X kan ersättas av A för ansvars-, H för humanitets-, R för rättvise-, etc

174 XQ

175 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc XQ

176 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc XQ

177 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc XQ

178 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc XQ

179 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc XQ

180 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc XQ

181 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

182 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

183 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

184 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

185 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

186 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

187 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …vad säger du…

188 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

189 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …om den här kurvan…

190 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …vadå ”XQ”…

191 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …vadå ”XQ”…

192 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …och en massa trianglar…

193 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …fattar nada…

194 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …du skulle ju ”knyta ihop”…

195 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …mm…

196 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …mm…

197 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …det är redan gjort… men… …det är redan gjort… men…

198 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …vår vän härnere…

199 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …hamnade lite tokigt… …hamnade lite tokigt…

200 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …på den här skalan…

201 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

202 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …näe…

203 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …titta så han ser ut… …titta så han ser ut…

204 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …som en riktig ”samhälls- fördärvare”… …som en riktig ”samhälls- fördärvare”…

205 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …tycker jag i alla fall.. …tycker jag i alla fall..

206 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …nästan som en terrorist… …nästan som en terrorist…

207 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …jasså…

208 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …jasså…

209 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …kollade nyss…

210 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …och visade det sig att… …och visade det sig att…

211 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …alla som känner den här mannen…

212 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …anser honom mycket ärlig, hjälpsam…och rättvis…

213 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …mm…jag vet också en del…

214 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …mm…jag vet också en del…

215 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …om den där mannen…

216 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …jasså…vadå…

217 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …jasså…vadå…

218 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

219 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …det kan jag inte säga…

220 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …så här…öppet och offentligt…

221 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …inte…hur och när kan du säga det… …inte…hur och när kan du säga det…

222 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …per telefon…

223 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …med röstförvrängare…

224 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …nån gång…

225 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …möjligtvis…

226 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …men då går jag tillsvidare på mina källor… …men då går jag tillsvidare på mina källor…

227 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …och flyttar mannen…

228 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …till andra sidan…

229 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …rätt ska vara rätt…

230 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …och preliminär rätt är också en sorts rätt…

231 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …jaja… …och preliminär rätt är också en sorts rätt…

232 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …du gör vad du vill… …du gör vad du vill…

233 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …med din kurva… …med din kurva…

234 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …precis…

235 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …fast… …precis…

236 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …fast… …nu får du hålla klaffen… …nu får du hålla klaffen…

237 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …så inte pratrutan är i vägen…

238 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …så inte pratrutan är i vägen…

239 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

240 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

241 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

242 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

243 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …kolla smajlen…

244 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …jaja…

245 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …det är ju din kurva… …det är ju din kurva…

246 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …som sagt…

247 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …bra om du inte glömmer det… …bra om du inte glömmer det…

248 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …och också kommer ihåg att kolla vad… …och också kommer ihåg att kolla vad…

249 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …”dom där trianglarna” betyder…

250 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

251 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …svarar inte…

252 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …hallå…

253 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

254 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …säg nåt…

255 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …fram med en pratruta… …fram med en pratruta…

256 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …så ska du få en url… …så ska du få en url…

257 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …där du kan kolla…

258 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …vet inte om…

259 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …vet inte om…

260 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …håll andan… …vet inte om…

261 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ url00220

262 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …färdigt… url00220

263 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …innan ”min” kurva är klar…

264 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …måste någon representera den gula sidan… …måste någon representera den gula sidan…

265 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …så tomt och tyst och svart… för tillfället… …så tomt och tyst och svart… för tillfället…

266 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …eller hur…

267 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …har du förslag på nån…

268 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …ärkepsykopat…

269 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …kronisk blåljugare…

270 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …riksrättsrötare

271 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …eller liknande…

272 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …tror inte jag vill vara med längre… …tror inte jag vill vara med längre…

273 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …i det här spelet… …i det här spelet…

274 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …fråga nån annan…

275 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …hon som skrev den där boken…

276 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …”Allt har..” vad det nu var… …”Allt har..” vad det nu var…

277 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …hon verkar veta…allt…

278 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …okej…

279 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …då sätter jag dit en kontur… …då sätter jag dit en kontur…

280 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …så länge…

281 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

282 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …fast JAG har INTE hört, sett, sagt eller gjort…

283 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ NÅNTING!

284 Allvarligt talat:

285

286

287 Lika allvarligt talat:

288 Informations- och kommunikationshanterings- FÖRSTEG

289 tiden mottagarresistens och kommunikationsinsats idag INFOBRUSGRÄNS Konventionella medier/manér/tekniker Innovativa medier/manér/tekniker Informations- och kommunikationshanteringsförsteg visavi bruset Ogenomträngligt infobrus Informations- och kommunikationshanteringsförsteg visavi konvention(er)

290


Ladda ner ppt "Utkast(urspr publ aug 2008) Söker med dårens envishet."

Liknande presentationer


Google-annonser