Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Damerna först, sa han som var mörkrädd ! MRU, Eksjö Ny väg till kunder, medarbetare och vänner med hjälp av gamla traditioner och en aning vett och etikett.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Damerna först, sa han som var mörkrädd ! MRU, Eksjö Ny väg till kunder, medarbetare och vänner med hjälp av gamla traditioner och en aning vett och etikett."— Presentationens avskrift:

1 Damerna först, sa han som var mörkrädd ! MRU, Eksjö Ny väg till kunder, medarbetare och vänner med hjälp av gamla traditioner och en aning vett och etikett.

2 God Dag!!! Det är inte alltid självklart att säga detta. Men tiderna förändras, förr………

3 sa man Guds fred Lätt kunde man möta en stråtrövare Krig Olyckor och sjukdomar Att möta en person i en värld som inte var större en byn, gjorde att man tvunget önskade ”gå i Guds frid” Dvs låt inget ont hända dig

4 Hålla tal Öva på möten Träna i fantasin Tema som du behärskar Förbered dig! Andas djupt Tala med en kompis

5 Etikett är hänsyn, denna späckhuggare lever då människan visat hänsyn

6 Blazer Var inte bara ett krigsfartyg, det är ursprunget till klubb-blazern.

7 Damerna först! Vem vet, det var riddarna som började med fruentimbret

8 Kläderna gör mannen!

9 Slipsen Cravates Kroater Franska hovet Engelsmän SE-banken NK Kvinnor Politiker

10 Sällskapslifvets grundlagar Baronessan De Fresne, 1879 ”Man bör vara redbar i ordets fullaste bemärkelse, isåväl ord som handling och man bör aldrig uppföra sig oskickligt mot någon, men framför allt icke mot fruntimmer”


Ladda ner ppt "Damerna först, sa han som var mörkrädd ! MRU, Eksjö Ny väg till kunder, medarbetare och vänner med hjälp av gamla traditioner och en aning vett och etikett."

Liknande presentationer


Google-annonser