Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Fina kojan Av Helena Bross Axel och Omar hittar bräder som någon slängt. Axel säger att de ska bygga en koja. Kojan blir jätte bra. Det finns en arg tant.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Fina kojan Av Helena Bross Axel och Omar hittar bräder som någon slängt. Axel säger att de ska bygga en koja. Kojan blir jätte bra. Det finns en arg tant."— Presentationens avskrift:

1 Fina kojan Av Helena Bross Axel och Omar hittar bräder som någon slängt. Axel säger att de ska bygga en koja. Kojan blir jätte bra. Det finns en arg tant i huset som säger att de skräpar ner. En bra bok för nybörjarläsare.

2 Märta och stallkompisarna
Av Erika Eklund Wilson Ridläraren Kattis vill aldrig låta Märta och Maja rida Karamell fast det var de som hittade hästen åt Kattis. Det har börjat en kille på ridskolan som alltid pratar med Maja, då känner sig Märta utanför.

3 Allra bästa kompisen Av Helena Bross Melker vill ha en egen hund. En granne vet någon som har valpar. De köper en valp som ska hete Bobo. Hemma gör inte valpen alls som Melker vill. Bobo är rädd och ynklig i sitt nya hem.

4 Det piper i påsen Av Lin Hallberg Tiger Andersson ska sälja sina muggar på marknaden, Li och Lo får följa med. De hittar en påse med en lapp på. Påsen rör sig och det piper från påsen, kan det vara ett djur i?

5 Frostens drottning Av Martin Widmark Del 4.
Halvdan söker efter sin pappa som är på vikingafärd. Halvdan, Meia och Björn erbjuder sig att ro om de får följa med Grimulf till Miklagård. De får vara med om en hisklig färd med sju forsar vid Djneprs utlopp.

6 Mitt namn är Fox Av Fam Ekman Det kommer många till herr Fox för att få hjälp att skriva. Det vill alla för ingen kan läsa och skriva. Herr Fox kan inte heller skriva. När de andra kommer på det blir han jagad ut ur staden.

7 Klantverkarna och konstkuppen
Av Måns Gahrton och Johan Unenge När Hotell Gyllene knorren förbereder för vernissage blandas penslarna ihop och allt blir lite färggladare. Ska familjen kunna förhindra ett fiasko? Hur?

8 Teddy på ridläger Av Lin Hallberg Elsa och Kajsa ska ta hand om gården en vecka. Elsa är nervös för ridlägret som de ska till i sommar, tänk om hon blir osams med Kajsa. Det blir aldrig tråkigt på Ängslyckan.

9 Ninjornas natt Av Mary Pope Osborne Viktor och Hanna hamnar i det gamla Japan, i en ninjamästares grotta. Mästaren ska lära Viktor och Hanna ninjornas hemlighet. Men hinner de lära sig allt innan samurajkrigarna kommer och ska ta dom till fånga?

10 Puzzel på cirkus Av Isabelle Halvarsson Puzzel får se en kamel som går förbi, vad kan det vara? Kamelen är från en cirkus som gästar staden. Där finns en trollkarl som trollar bort bollar men Puzzel lurar han inte.


Ladda ner ppt "Fina kojan Av Helena Bross Axel och Omar hittar bräder som någon slängt. Axel säger att de ska bygga en koja. Kojan blir jätte bra. Det finns en arg tant."

Liknande presentationer


Google-annonser