Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka."— Presentationens avskrift:

1 Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst för att komma vidare. Version 1.1

2 Övningsuppgift Skapa ärende och publicera inskrivningsmeddelande. För att inte markören ska döljas under övningen gör följande steg. Ställ markören nedanför denna text och högerklicka med musen. Välj enligt bilden till höger och klicka ’synlig’. Klicka därefter var som helst i bilden för att komma vidare.

3 Version 1.1 Du ska nu skapa ett nytt ärende. Klicka ’Skapa nytt ärende’.

4 Version 1.1 Fyll i patientens personnummer genom att klicka i rutan ’Ange personnummer på patienten’.

5 Version 1.1 Personnumret är nu ifyllt. Klicka ’Skapa’.

6 Version 1.1 Du ska nu registrera samtycke. Klicka ’Registrera samtycke’.

7 Version 1.1 Klicka ’Godkänn samtycke’.

8 Version 1.1 Samtycke är registrerat. Du ska nu skapa en inskrivning på patienten. Klicka ’Skapa’.

9 Version 1.1 Inskrivningsdatum är ifyllt. Du ska nu fylla i inskrivningsorsak. Klicka i rutan ’Inskrivningsorsak’.

10 Version 1.1 För att mottagande enheter ska kunna se inskrivningen måste inskrivningen publiceras. Klicka ’Publicera’.

11 Version 1.1 Inskrivningen är publicerad och statusruta för inskrivning är gul. Du ska nu gå till startsidan. Klicka på fliken ’Startsida’.

12 Version 1.1 Kommunen och primärvården har kvitterat inskrivningen och statusrutan inskrivning för Martin Beck är grön. Övningen är nu klar. Klicka på esc-knappen på tangentbordet för att avsluta.


Ladda ner ppt "Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka."

Liknande presentationer


Google-annonser