Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Version 1.1 Övningsuppgift Skapa ärende och publicera inskrivning Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Version 1.1 Övningsuppgift Skapa ärende och publicera inskrivning Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version."— Presentationens avskrift:

1 Version 1.1 Övningsuppgift Skapa ärende och publicera inskrivning Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2

2 Version 1.1 Du ska nu skapa ett nytt ärende. Klicka ’Skapa nytt ärende’.

3 Version 1.1 Fyll i patientens personnummer genom att klicka i rutan ’Ange personnummer på patienten’.

4 Version 1.1 Personnumret är nu ifyllt. Klicka ’Skapa’.

5 Version 1.1 Du ska registrera samtycke. Klicka ’Registrera samtycke’.

6 Version 1.1 Klicka ’Godkänn samtycke’.

7 Version 1.1 Samtycke är registrerat. Du ska skapa en inskrivning på patienten. Klicka ’Skapa’.

8 Version 1.1 Inskrivningsdatum är ifyllt. Du ska fylla i inskrivningsorsak. Klicka i rutan ’Inskrivningsorsak’.

9 Version 1.1 För att alla organisationer ska kunna se inskrivningen, måste inskrivningen publiceras. Klicka ’Publicera’.

10 Version 1.1 Inskrivningen är publicerad och statusruta för inskrivning är gul. Du ska nu gå till startsidan. Klicka på fliken ’Startsida’.

11 Version 1.1 Kommunen och primärvården har kvitterat inskrivningen och statusruta för inskrivning i ärendet Martin Beck är grön. Övningen är nu klar.


Ladda ner ppt "Version 1.1 Övningsuppgift Skapa ärende och publicera inskrivning Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version."

Liknande presentationer


Google-annonser