Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Djurvård - Profil djurpark!. Här lär vi oss mer om hur man hanterar och sköter de vanligaste djurparksdjuren. Det innebär att vi får kunskaper om skötsel.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Djurvård - Profil djurpark!. Här lär vi oss mer om hur man hanterar och sköter de vanligaste djurparksdjuren. Det innebär att vi får kunskaper om skötsel."— Presentationens avskrift:

1 Djurvård - Profil djurpark!

2 Här lär vi oss mer om hur man hanterar och sköter de vanligaste djurparksdjuren. Det innebär att vi får kunskaper om skötsel av anläggningar, burar & hägn.

3 Vi tränar upp vårat ”djuröga”, så att vi ska se när djurparksdjuret är sjukt. Dom viktiga djurskyddsbestämmelserna ägnar vi särskilt mycket tid åt.

4 Vi jobbar även med och lär oss om de utrotningshotade djur och växtarterna, där vi bland annat lär oss mer om vilka organisationer som jobbar med dom frågorna.

5 Vi har under våra 3 år besökt: Järvzoo, De5stora Furuvik Parken Zoo Kolmården Skansen Tallinn Zoo Nordens Ark Borås Djurpark Universeum i Göteborg

6 Största tiden spenderas med hela klassen under kurser som vi alla läser, bland annat djurkunskap, djursjukvård, växt och djurliv, hundkunskap, etologi, ekologi och mycket mer!


Ladda ner ppt "Djurvård - Profil djurpark!. Här lär vi oss mer om hur man hanterar och sköter de vanligaste djurparksdjuren. Det innebär att vi får kunskaper om skötsel."

Liknande presentationer


Google-annonser