Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Det här har vi att erbjuda dig som medlem ! Dans. Dans är ett njutbart sätt att till fin musik umgås med nyktra och pigga människor från närliggande orter.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Det här har vi att erbjuda dig som medlem ! Dans. Dans är ett njutbart sätt att till fin musik umgås med nyktra och pigga människor från närliggande orter."— Presentationens avskrift:

1 Det här har vi att erbjuda dig som medlem ! Dans. Dans är ett njutbart sätt att till fin musik umgås med nyktra och pigga människor från närliggande orter och föreningar. Vi dansar i Folkets Hus första onsdagen i månaden från september till april kl Ansvarig: Eva Kursten Kören. Vi samlas till en trevlig stund kl på fredagsförmiddagen i Folkets Hus. Kören består i dag av ca. 20 glada sångare. Kafferasten är ett måste för att prata av sig vad som hänt. Körledare. Ing-Britt Persson Bowling. En trevlig träning med skiftande resultat. Vi spelar en gång i veckan i Skillingaryds Bowlinghall. Tisdagar kl träffas vi för veckans spel. Ansvarig: Sven Johansson Boule. Vi spelar Boule på mycket fina banor vid idrottsplatsen ( tennisbanorna). En trevlig gemenskap med spel och en fikapaus och vi spelar måndagar och onsdagar kl Ansvarig: Solveig Hansson. Tel Resor. Anordna resor som våra medlemmar har önskemål om. Det blir både en och tvådagars- resa men även halv dag, då några av våra pensionärer tycker det är jobbigt med längre resor. Vi i kommittén är lyhörda för förslag från medlemmarna i föreningen. Ansvarig: Eva-Helen Larsson Tel Stavgång. Stavgång aktiverar deltagarna fysiskt och socialt genom att regelbundet delta i tisdagarnas promenader med stavarna i hand. Alla kan vara med! Alternativa rundor finns som passar alla både i längd och kupering. Friluftsgården är utgångspunkten men ibland besöker vi historiska eller andra intressanta platser. Vi avslutar alltid med fika eller korvgrillning där veckans nyheter ventileras. Vi samlas kl Ansvarig: Reine Frisk Tel Snickeri. Viktigt att få träffas och utföra arbete med våra händer samt känslan att kunna göra något som kan ge ett överskott för att bjuda PRO:s medlemmar på tårta till sommarfesten samt stärka PRO:s ekonomi. Vår specialitet är fågelholkar och fågelbord. Vi har en härlig gemenskap och när vi stannar maskinerna för fikapaus går diskussionerna höga. Vi håller till på Furugården och träffas måndagar – Ansvarig: Lars-Uno Sandberg Tel Styrketräning. Individanpassad träning av hela kroppen för att bibehålla styrka och balans längre upp i åldrarna. Vi tränar två gånger i veckan i Vaggeryds Sporthall. Efter torsdagsträningen avslutar vi med fika. Skratten står högt i tak både under träning och fika vilket visar att den sociala gemenskapen också är viktig. Måndag och torsdag mellan Ansvarig: Janos Kursten Tel

2 PRO i Vaggeryd arbetar för: att bevaka medlemmarnas intresse och rättigheter i samhällets olika instanser genom att påverka beslutsfattarna i riksdag, kommun och landsting genom att aktivt deltaga i t.ex. kommunala pensionärsrådet och i centrala aktiviteter. att bilda opinion i frågor som vi vill förändra för att ge pensionärerna bättre villkor vad gäller vård, om- sorg och tillgång till samhällets övriga begivenheter. att erbjuda medlemmarna social gemenskap via möten, studier och resor m.m. att organisera fysiska aktiviteter för att stärka deltagarnas fysiska hälsa och kondition. Målet är att må bättre och därmed stärka livskvalitén. Studier. Danser. 3 April Tommy Danielssons 4 September Stig o Classe (SOS) 2 Oktober Cedrix 6 November Kenneths 4 December Stardust. Folkets Hus kl. 17: :30 Entré 120:- kr inkl. kaffe Studier tillkännages i kallelserna till månadsmöten. Anmälan: Stig Johansson Program PRO-Vaggeryd 21 Mars. Mannekänguppvisning 25 April. Cittragruppen. Inge Danielsson 23 Maj Västgötahistorier. Peder Sweder 15 Aug. Sommarfest med kören.. 26 Sept. Husförhöret. Teater. 9 Okt. Pub-afton. Ukkuleleuktetten 24 Okt. Goa Gubbar 21 Nov. Rolf Fredriksson gästar oss. 12 Dec. Lucia 23 Jan. Parentation med egen kör. 20 Febr. Årsmöte Resor Resor tillkännages på månadskallelserna. PRO Vaggeryd minnesfond Bankgiro


Ladda ner ppt "Det här har vi att erbjuda dig som medlem ! Dans. Dans är ett njutbart sätt att till fin musik umgås med nyktra och pigga människor från närliggande orter."

Liknande presentationer


Google-annonser